Foutbericht "Controller Disconnected" wanneer u Forza Motorsport 5 speelt

Probleem

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u Forza Motorsport 5 op uw Xbox One-console speelt:

Controller Disconnected
Please reconnect the control for player <gamertag>

Meestal betekent dit dat het actieve profiel dat wordt herkend door de Xbox One, verschilt van het profiel dat de game speelt. Dit kan gebeuren als gamers van controller wisselen of als de ene persoon de Xbox One gebruikt wanneer de andere persoon aangemeld en actief is in Forza.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

• Oplossing 1: Bevestig dat uw controller goed is aangesloten en de batterijen opgeladen zijn.

Zie Xbox One draadloze controller werkt niet goed voor meer informatie over controllers.

• Oplossing 2: Meld u aan met het profiel dat in het foutbericht staat.
    1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
    2. Selecteer Profiel wisselen of Aanmelden om de gamertag te selecteren die in het foutbericht staat.
  • Oplossing 3: Sluit Forza Motorsport 5 af en start de game opnieuw.
    1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
    2. Markeer Forza Motorsport 5.
    3. Druk op de menuknop  op de controller en selecteer Afsluiten.