Veelgestelde vragen over Gears of War 4

Hebt u een vraag over Gears of War 4? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Gears of War 4 is een Xbox Play Anywhere-titel. Wat betekent dit?

Wanneer u een Xbox Play Anywhere-titel digitaal koopt, kunt u deze zowel op de Xbox als in Windows 10 spelen. U hoeft de game slechts eenmaal te kopen via de Store op uw Xbox of Windows 10-apparaat en de game wordt weergegeven in uw gamebibliotheek wanneer u zich aanmeldt.

Als u de game op de Xbox hebt gekocht en deze wilt spelen op uw Windows 10-apparaat, meldt u zich aan op uw apparaat. Als de game al op uw apparaat is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met apps. Zo niet, dan kunt u de game installeren door de Store te openen en Mijn bibliotheek te selecteren.

Als u de game in Windows 10 hebt gekocht en deze wilt spelen op uw Xbox-console, meldt u zich aan op uw console en gaat u naar Mijn games en apps. Als de game al is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met games. Zo niet, dan vindt u de game in het gedeelte Klaar om te installeren.

Voor meer informatie over Xbox Play Anywhere en om te kijken welke games worden ondersteund, gaat u naar de website Xbox Play Anywhere. U kunt ook Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen raadplegen als u problemen ondervindt met het vinden van Gears of War 4 of content op uw Xbox One of Windows 10-apparaat.

Gears of War 4 ondersteunt ook cross play tussen Xbox One en Windows 10 in de volgende gamemodi:

• Campagne (co-op-modus)
  • Horde 3.0
  • Versus (privé en LAN)

Zie Cross play op Windows 10 en Xbox One voor meer informatie.

Ik werd gevraagd mijn Windows-apparaat te upgraden om Gears of War 4 te kunnen spelen. Welke versie van Windows heb ik nodig?

Als u Gears of War 4 wilt downloaden en installeren in Windows 10, hebt u een apparaat nodig met versie 1607, build 14393.222 of hoger van het besturingssysteem.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een 64-bits versie van Windows 10. Als u een 32-bits versie hebt, kunt u Gears of War 4 niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren of u de juiste versie van Windows op uw apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om Gears of War 4 te spelen?

Ja, DirectX 12 met functieniveau 11 of recenter moet zijn geïnstalleerd als u Gears of War 4 wilt spelen. Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op uw apparaat is geïnstalleerd.

Als u een grafische kaart van AMD of NVIDIA hebt, moet u ook de stuurprogramma's bijwerken voordat u Gears of War 4 kunt spelen. U kunt dit automatisch doen door de app AMD Gaming Evolved te openen als u een grafische kaart van AMD hebt of de app GeForce Experience als u een grafische kaart van NVIDIA hebt. U kunt de stuurprogramma's ook handmatig downloaden van de website van de fabrikant:

Wat zijn de hardwarevereisten?

De hardwarevereisten voor Gears of War 4 hangen af van of het feit of u speelt op Xbox of in Windows 10. Ga naar de productgegevenspagina voor elk platform voor de grootte van de game, de systeemvereisten (met name voor Windows 10-apparaten) en eventuele aanvullende informatie over de game.

Opmerking Aangezien Gears of War 4 een Xbox Play Anywhere-titel is, kunt u deze digitaal kopen op Xbox of in Windows 10, waarna u beide versies van de game bezit. De productgegevenspagina's voor beide platforms worden uitsluitend ter informatie geopend. U hoeft de game niet tweemaal te kopen.

Xbox

Voor de installatievereisten voor Xbox gaat u naar de Gears of War 4 Store.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw Xbox.

Windows 10

Voor de systeemvereisten voor Windows 10 gaat u naar de Gears of War 4 Store. In het gedeelte 'Aanvullende informatie' wordt de geschatte downloadgrootte weergegeven om aan te geven hoe groot de game is.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over uw apparaat te bekijken.

Wat gebeurt er als ik Gears of War 4 download op een apparaat dat niet voldoet aan de hardwarevereisten?

We raden u aan eerst de apparaatspecificaties te controleren om te kijken of uw apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie.

Raadpleeg Gears of War 4 optimaal spelen in Windows 10 voor een volledige lijst met tips om uw prestaties in de game te verbeteren.

Hoe lang duurt het om Gears of War 4 te downloaden?

De downloadtijd hangt af van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 6 uur om 60 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

In de onderstaande tabel staan de geschatte downloadtijden op basis van de huidige downloadsnelheid.

Opmerking Deze informatie is enkel als richtlijn bedoeld en is geen werkelijke weergave van de downloadtijd. De bandbreedte wordt beperkt en de downloadtijd neemt toe tijdens activiteiten zoals streamen van content, spelen van games of streamen van games van uw Xbox One naar een pc met Windows 10.

Huidige downloadsnelheid

Bestand van 30 GB

Bestand van 40 GB

Bestand van 50 GB

Bestand van 60 GB

Bestand van 70 GB

2 MB/s

33,3 uur

44,4 uur

55,6 uur

66,7 uur

77,8 uur

5 MB/s

13,3 uur

17,8 uur

22,2 uur

26,7 uur

31,1 uur

10 MB/s

6,7 uur

8,9 uur

11,1 uur

13,3 uur

15,6 uur

20 MB/s

3,3 uur

4,4 uur

5,6 uur

6,7 uur

7,8 uur

50 MB/s

1,3 uur

1,8 uur

2,2 uur

2,7 uur

3,1 uur

100 MB/s

0,7 uur

0,9 uur

1,1 uur

1,3 uur

1,6 uur

200 MB/s

0,3 uur

0,4 uur

0,6 uur

0,7 uur

0,8 uur

Voorbeeld

Als u een bestand van 40 GB installeert dat voor 25 procent is gedownload (nog 30 GB resterend) en uw verbindingssnelheid 10 MB/s is, dan duurt het nog ongeveer 4,4 uur om de download te voltooien. (Hierbij wordt verondersteld dat de downloadsnelheid constant blijft.)

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Het pictogram van Gears of War 4 wordt weergegeven in het gedeelte Geïnstalleerde apps in het Startmenu op de Xbox en in Mijn bibliotheek op uw Windows 10-apparaat.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Als u denkt dat de game langzaam wordt gedownload, raadpleegt u Problemen met traag downloaden van games of apps op Xbox One oplossen of Problemen met de netwerkverbinding oplossen in Windows 10 voor aanvullende stappen om het probleem op te lossen.

Ik hebt een Windows 10-apparaat dat de minimale systeemvereisten overschrijdt. Hoe pas ik het apparaat zo aan dat Gears of War 4 optimaal kan worden gespeeld?

Raadpleeg Gears of War 4 optimaal spelen in Windows 10 voor tips om optimaal gebruik te maken van uw Windows 10-apparaat.

Welk soort accessoire heb ik nodig om Gears of War 4 te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een gamecontroller (Xbox One- of Xbox 360-controller wordt aanbevolen) gebruiken. Als u een Xbox One-controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

U kunt ook een Xbox One S- of Xbox Design Lab-controller met uw apparaat verbinden via Bluetooth. Zie Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc voor meer informatie.

Andere USB-gamecontrollers die worden ondersteund door Windows werken mogelijk ook.

Heb ik een Microsoft-account nodig om Gears of War 4 te spelen?

Ja, u hebt een Microsoft-account nodig om Gears of War 4 te spelen. Als u al games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kunt u het account dat u voor die games gebruikt, ook gebruiken om te spelen in Windows 10. Raadpleeg de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om Gears of War 4 te spelen?

Als u weet dat u zich langere tijd zult bevinden in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kunt u uw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat u Gears of War 4 offline kunt spelen.

Voor meer informatie over hoe u uw Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen, raadpleegt u Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus.

De volgende gamemodi worden ondersteund wanneer u offline speelt:

• Campaign Solo
  • Local Versus

De volgende gamemodi vereisen een onlineverbinding:

• Campaign Co-Op
  • Multiplayer Versus
  • Horde

Als u offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Windows Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als u achievements verdient terwijl u offline speelt, worden deze met uw account gesynchroniseerd wanneer u zich de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op uw apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

U kunt ook niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Op hoeveel apparaten kan ik Gears of War 4 installeren?

Als u Xbox gebruikt, kunt u Gears of War 4 installeren en offline spelen op uw thuisconsole en installeren en spelen op de consoles van uw vrienden als u zich aanmeldt bij Xbox Live voordat u gaat spelen.

Als u Windows 10 gebruikt, kunt u Gears of War 4 installeren en offline spelen op uw hoofdapparaat (gewoonlijk het eerste apparaat waarop u de game installeert) en installeren op meerdere apparaten als u zich aanmeldt bij Xbox Live voordat u gaat spelen.

U kunt slechts op één plaats tegelijk zijn aangemeld wanneer u Gears of War 4 speelt of een andere titel die Xbox Play Anywhere ondersteunt.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Gears of War 4 verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw Windows 10-apparaat speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Gears of War 4 te kunnen starten. Zie Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om Gears of War 4 te spelen? hierboven.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR: