Veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10

Lees antwoorden op veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10.

Veelgestelde vragen

Ik werd gevraagd mijn besturingssysteem te upgraden om Gears of War: Ultimate Edition te spelen. Welke versie van Windows heb ik nodig?

U hebt Windows 10 versie 1511 of recenter nodig om Gears of War: Ultimate Edition te downloaden en te installeren.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een versie van Windows 10 met 64 bits. Als u een versie met 32 bits hebt, kunt u Gears of War: Ultimate Edition niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren of u de juiste versie van Windows op uw apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om de game te spelen?

Ja, DirectX 11 of recenter moet geïnstalleerd zijn om Gears of War: Ultimate Edition te kunnen spelen. Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op uw apparaat is geïnstalleerd.

Wat zijn de hardwarevereisten?

In de volgende tabel staan de minimale, aanbevolen en ideale configuraties voor Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10.

Minimum

Aanbevolen

Ideaal

Besturingssysteem

Windows 10 64 bits
(update 1511)

Windows 10 64 bits
(update 1511)

Windows 10 64 bits
(update 1511)

Processor

Intel Core i5 2,7 GHz

of

AMD FX 6-core

Intel Core i5 3,50 GHz+

of

AMD FX 6-core

Intel Core i7 4,0 GHz+

of

AMD FX 8-core

GPU (grafische kaart)

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

of

AMD Radeon R7 260X

NVIDIA GeForce GTX 970

of

AMD Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

of

AMD Radeon R9 390X

HD-ruimte

60 GB

60 GB

60 GB SSD

RAM (geheugen)

8 GB

8 GB

16 GB

VRAM (videogeheugen)

NVIDIA – 2 GB

AMD – 2 GB

NVIDIA – 4 GB

AMD – 4 GB

NVIDIA – meer dan 6 GB

AMD – meer dan 6 GB

DirectX

DirectX 11+

DirectX 11+

DirectX 11+

Beeldscherm

1080p

1080p

4k (UHD)

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over uw apparaat te bekijken.

Wat gebeurt er als ik de game download op een apparaat dat niet voldoet aan de vereisten voor hardware?

We raden u aan eerst de apparaatspecificaties te controleren om te kijken of uw apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie.

Als u de game al hebt gekocht, kunt u de grafische opties in de game proberen aan te passen:

1. Ga naar Instellingen op het hoofdmenu van Gears of War: Ultimate Edition.
  2. Selecteer Video en selecteer vervolgens Scherm resolutie.
  3. Stel de schermresolutie in op een lage waarde. Lagere instellingen kunnen beter werken.
  4. Stel "Opties voor standaardinstellingen" in op Laagste.

Als de game nog steeds niet correct wordt uitgevoerd op uw apparaat, kunt u binnen vijf dagen na de aankoop een terugbetaling vragen. Zie de pagina Microsoft Store - Retours voor meer informatie.

Zie de helppagina over Gears of War op Windows 10 op de website van The Coalition voor een volledige lijst met tips om uw prestaties in de game te verbeteren.

Hoe groot is de game?

Om Gears of War: Ultimate Edition te downloaden is minstens 60 GB vrije ruimte op de harddisk nodig.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat.

Hoe lang duurt het om de game te downloaden?

De downloadtijd kan variëren op basis van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 6,5 uur om 60 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken of de computer uitschakelen. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het pictogram van Gears of War: Ultimate Edition op uw scherm Home.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Probeer het volgende als de game langzaam wordt gedownload:

1. Zorg dat u niet meer dan één game, app of update tegelijk downloadt.
  2. Als er andere apparaten op uw netwerk zitten die bandbreedte kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een film streamen), moet u deze pauzeren totdat uw download is voltooid.
  3. Controleer of er updates van Windows 10 beschikbaar zijn voor uw apparaat. Ga naar Instellingen en selecteer Update en beveiliging om te zien of er updates beschikbaar zijn.
  4. Ga naar de pagina Problemen met netwerkverbinding oplossen om potentiële verbindingsproblemen op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om de game te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een Xbox One-controller gebruiken. Als u een controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Heb ik een Microsoft-account nodig om de game te spelen?

U hebt een Microsoft-account nodig om Gears of War: Ultimate Edition te spelen. Als u reeds games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kunt u de account gebruiken die u voor die games gebruikt. Zie de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?

Als u weet dat u zich langere tijd zult bevinden in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kunt u uw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat u Gears of War: Ultimate Edition offline kunt spelen.

Voor meer informatie over hoe u uw Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen, raadpleegt u Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus.

De volgende gamemodi worden ondersteund wanneer u offline speelt:

• Campagne
  • Lokaal multiplayer

De volgende gamemodi vereisen een onlineverbinding:

• Onlinemultiplayer

Als u offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Windows Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als u achievements verdient terwijl u offline speelt, worden deze met uw account gesynchroniseerd wanneer u zich de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op uw apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

U kunt ook niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik heb de versie van Gears of War: Ultimate Edition voor Xbox One al. Zijn de twee versies van de game gekoppeld?

De versies van Gears of War: Ultimate Edition voor Xbox One en Windows 10 zijn verschillende versies. Er is geen link of verbinding tussen de games.

Aangezien u een Microsoft-account nodig hebt om u aan te melden op Xbox Live om te spelen, kunt u in beide games achievements en gamerscore verdienen. Alle voortgang die u maakt in de Xbox One-versie, wordt echter niet overgedragen naar de Windows 10-versie en vice versa.

Hoeveel keer kan ik de game downloaden en installeren?

U kunt Gears of War: Ultimate Edition op 10 verschillende apparaten met Windows 10 downloaden en installeren met behulp van dezelfde Microsoft-account.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Gears of War: Ultimate Edition verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw apparaat met Windows 10 speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Gears of War: Ultimate Edition te starten. Zie hierboven "Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?".

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR:
    • Als u Game DVR wilt starten tijdens het spelen, drukt u op de toets met het Windows-logo+ G.
    • Om uw Game DVR-instellingen te beheren, start u de Xbox-app, gaat u naar Instellingen en selecteert u vervolgens Game DVR.
    • Alle gameclips die u opneemt terwijl u Gears of War: Ultimate Edition speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.

Ga naar de helppagina over Gears of War op Windows 10 op de website van The Coalition voor een volledige lijst met tips in de game.