Halo 4 War Games Map Pass

Overzicht

Met de War Games Map Pass kunt u als eerste pakketten met kaarten en andere content voor de War Games multiplayer modus van Halo 4 kopen.

De War Pack Map Pass is beschikbaar via de Halo 4 Store op Xbox Live.

Toegang tot content van Halo 4 via de War Games Map Pass

Volg deze stappen om pakketten met kaarten van Halo 4 te kopen via de War Games Map Pass:

1. Selecteer Xbox Live Marketplace in het hoofdmenu van Halo 4. U wordt dan gevraagd beschikbare content gratis te downloaden.
  2. Selecteer Aankoop bevestigen om de content aan uw downloadwachtrij toe te voegen.

Opmerking Als houder van een Halo 4 War Games Map Pass moet u de pakketten met kaarten openen via het menu in de game Halo om uw korting te ontvangen. Download pakketten met kaarten niet direct van Xbox Live of Xbox.com, anders wordt u de volle prijs aangerekend.

Als u niet wordt gevraagd beschikbare content te downloaden wanneer u het hoofdmenu van Halo gebruikt, moet u de War Games Map Pass wellicht opnieuw downloaden. Dat doet u als volgt:

1) Selecteer Settings op het Xbox Dashboard.
2) Selecteer Account.
3) Selecteer Downloadgeschiedenis.
4) Blader door uw downloadgeschiedenis tot u War Games Map Pass vindt en druk dan op de A-knop op de controller.
5) Selecteer Opnieuw downloaden.
6) Nadat de download is voltooid, start u Halo 4 en probeert u de Map Pass opnieuw te downloaden.