Installatie- en opslagvereisten Halo 4

Overzicht

Voor de multiplayer modi van Halo 4 moet de content worden geïnstalleerd op uw Xbox 360-console. Voor een volledige installatie hebt u meer dan 3,5 GB vrije ruimte op de harddisk van uw console of een compatibel flashstation nodig.

Waarom is het beter om Halo 4 te installeren op mijn console in plaats van op een ander opslagapparaat?

Multiplayer modi in Halo 4 bevatten veel gegevens, die op uw console moeten worden geïnstalleerd om optimale prestaties te leveren.

Wat gebeurt er als ik Halo 4 niet op mijn console installeer?

U kunt nog steeds de hoofdcampagne spelen, maar u kunt geen War Games spelen of multiplayer modi van Spartan Ops gebruiken.

Installeren vanaf Schijf 2

Via Schijf 2 kunt u de vereiste inhoud van Halo 4 eenvoudig installeren op uw opslagapparaat:

1. Plaats Schijf 2 van Halo 4 in uw Xbox-console.
  2. Selecteer Start op het titelscherm.
  3. Druk op de A-knop om Schijf 2 te installeren.
  4. Selecteer desgevraagd uw opslagapparaat.

Terwijl de game wordt geïnstalleerd, krijgt u een diavoorstelling te zien met beelden uit Halo 4. Dit kan 10 tot 15 minuten duren, afhankelijk van het opslagapparaat.

Opmerking Tijdens de installatie zal de game niet reageren op de meeste opdrachten via de knoppen van de controller, maar indien nodig kunt u de Guide-knop gebruiken om Xbox Home te sluiten.

Als het installatieprogramma voortijdig wordt afgesloten, is het mogelijk dat u de gedeeltelijke installatie handmatig van uw opslagapparaat zal moeten verwijderen. Als u het installatieprogramma opnieuw uitvoert en laat voltooien, zal de gedeeltelijke installatie ook worden verwijderd. Zie Xbox 360 content kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor hulp bij het verwijderen van een gedeeltelijke installatie van uw opslagapparaat.

Installeren vanaf Xbox Live

Vanaf Xbox Live kunt u ook de content van War Games en Spartan Ops als twee pakketten installeren. Met deze optie kunnen gamers met beperkte opslagcapaciteit op hun consoles slechts een deel van de multiplayer game installeren of de volledige game installeren op meer dan één apparaat (zoals een deel in het interne geheugen van 4 GB en een deel op een USB-flashstation):

1. Plaats Schijf 2 van Halo 4 in uw Xbox-console.
  2. Selecteer Start op het titelscherm.
  3. Selecteer Infinity in het hoofdmenu.
  4. Selecteer War Games of Spartan Ops in het menu Infinity.
  5. Selecteer Download from Xbox Live.
  6. Kies uw opslagapparaat.

Formaat en functie van componenten

• Om War Games te installeren is er 2 GB opslagruimte nodig. U krijgt dan toegang tot competitieve multiplayer modi en Forge, de optie om kaarten aan te passen.
  • Om Spartan Ops te installeren is er 1,45 GB opslagruimte nodig. U krijgt dan toegang tot coöperatieve of single player episodes van Spartan Ops.