Veelgestelde vragen over Killer Instinct op Windows 10

Hebt u een vraag over Killer Instinct op Windows 10? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Wat is Killer Instinct: Definitive Edition?

Killer Instinct: Definitive Edition is een bundel met de volgende extra games en uitbreidingen:

• Volledige games:
    • Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition, Killer Instinct: Season 3 Ultra Edition, Killer Instinct Classic*, Killer Instinct 2 Classic*
  • Uitbreidingen:
    • Gargos Color Pack, Killer Instinct: Combo Breaker, Killer Instinct: Season 2 Combo Breaker, Killer Instinct: Season 3 Combo Breaker, Ultimate Arbiter Pack
  • Personages:
    • Aganos, ARIA, Cinder, Eyedol, Fulgore, Gargos, General RAAM, Glacius, Hisako, Jago, Kan-Ra, Kim Wu, Maya, Mira, Orchid, Rash, Riptor, Sabrewulf, Sadria, Shadow Jago, Spinal, Thunder, TJ Combo, Tusk

*Opmerking Killer Instinct Classic en Killer Instinct Classic 2 kunnen alleen op Xbox One worden gespeeld.

Ga naar de online Store om Killer Instinct: Definitive Edition te kopen.

Wat gebeurt er als ik Killer Instinct en extra content al heb en de Definitive Edition koop?

Alle bestaande games van Killer Instinct kunt u gratis blijven spelen en u kunt extra content kopen. Als u al content hebt en de Definitive Edition koopt, ontvangt u de extra content, die u kunt installeren op uw Xbox One en Windows 10-apparaat.

Installeren op Xbox One:

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
  3. Selecteer Game beheren.
  4. Selecteer de uitbreiding die u wilt installeren in de kolom Klaar om te installeren.
  5. Druk op de A-knop om de uitbreiding te installeren.

In Windows 10 zijn de uitbreidingen en personages automatisch beschikbaar wanneer u de game speelt. Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct 2: Ultra Edition en Killer Instinct 3: Ultra Edition installeren:

1. Open de Store-app en zorg dat u bent aangemeld.
  2. Typ "Killer Instinct" in de zoekbalk bovenaan.
  3. Selecteer de games die beschikbaar zijn om te installeren en selecteer vervolgens Installeren.

Opmerking Killer Instinct Classic en Killer Instinct Classic 2 kunnen alleen op Xbox One worden gespeeld.

Killer Instinct is een Xbox Play Anywhere-titel. Wat betekent dit?

Wanneer u een Xbox Play Anywhere-titel digitaal koopt, kunt u deze zowel op de Xbox als in Windows 10 spelen. U hoeft de game slechts eenmaal te kopen via de Store op uw Xbox of Windows 10-apparaat en de game wordt weergegeven in uw gamebibliotheek wanneer u zich aanmeldt.

Als u de game of content op de Xbox hebt gekocht en deze wilt spelen op uw Windows 10-apparaat, meldt u zich aan op uw Windows 10-apparaat. Als de game al op uw apparaat is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met apps. Zo niet, dan kunt u de game installeren door de Store te openen en Mijn bibliotheek te selecteren.

Als u de game of content in Windows 10 hebt gekocht en deze wilt spelen op uw Xbox-console, meldt u zich aan op uw console en gaat u naar Mijn games en apps. Als de game al is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met games. Zo niet, dan vindt u de game in het gedeelte Klaar om te installeren.

Voor meer informatie over Xbox Play Anywhere en om te kijken welke games worden ondersteund, gaat u naar de website Xbox Play Anywhere. Of ga naar Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen als u problemen ondervindt om Killer Instinct of content op uw Xbox One of Windows 10-apparaat te vinden.

Killer Instinct ondersteunt ook cross play tussen Xbox en Windows 10 tijdens multiplayergames, zodat u kunt spelen met vrienden op verschillende platformen. Zie Cross play op Windows 10 en Xbox One voor meer informatie.

Als u Killer Instinct al hebt gespeeld op Xbox One en u een game start op Windows 10 met dezelfde account, krijgt u wellicht het volgende waarschuwingsbericht te zien:

Save File Update Needed

2 Dev 46353306

You need to use Killer Instinct on your Xbox One console to update your Save File for use on Windows 10

A Exit Game B Continue without updating

Om door te gaan:

1. Druk op de A-knop om de game in Windows 10 te sluiten.
  2. Start de game op uw Xbox One en selecteer een nieuw gevecht in Seizoen 3.
  3. Wanneer uw game is opgeslagen, wacht u 10 minuten totdat uw synchronisatie in de cloud is voltooid en start u daarna de game opnieuw in Windows 10.

Als u op de B-knop drukt en doorgaat zonder op te slaan, zal eventuele eerdere voortgang in Killer Instinct die is opgeslagen onder uw gamertag op Xbox One worden verwijderd en zal uw voortgang doorgaan wanneer u uw apparaat met Windows 10 de volgende keer synchroniseert.

Ik werd gevraagd mijn besturingssysteem te upgraden om Killer Instinct te downloaden. Welke versie van Windows heb ik nodig?

Als u Killer Instinct wilt downloaden en installeren in Windows 10, hebt u een apparaat nodig met versie 1607, build 14393.0 of hoger van het besturingssysteem.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een versie van Windows 10 met 64 bits. Als u een versie met 32 bits hebt, kunt u Killer Instinct niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren of u de juiste versie van Windows op uw apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om de game te spelen?

Ja, DirectX 11 of recenter moet geïnstalleerd zijn om Killer Instinct te kunnen spelen. Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op uw apparaat is geïnstalleerd.

Wat zijn de hardwarevereisten?

In de volgende tabel staan de minimale en aanbevolen configuraties voor Killer Instinct op Windows 10.

Minimum Aanbevolen
Besturingssysteem Windows 10 64 bits (update 1607) Windows 10 64 bits (update 1607)
Processor Intel Core i5-750 2,67 GHz of
AMD Phenom II X4 965 3,4 GHz

Intel Core i5-4670K 3,4 GHz of
AMD FX-4300 3,8 GHz
GPU (grafische kaart)

NVIDIA GeForce GTX 480
of
AMD Radeon HD 5850

NVIDIA GeForce GTX 670
of
AMD Radeon HD 7950

HD-ruimte 30 GB 30 GB
RAM (geheugen) 4 GB 8 GB
VRAM (videogeheugen)

NVIDIA – 1,5 GB
AMD – 1,5 GB

NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB

DirectX DirectX 11+ DirectX 11+
Beeldscherm 720p 1080p

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over uw apparaat te bekijken. Als de vernieuwingsfrequentie van de game te hoog is, kunt u enkele dingen wijzigen om dit op te lossen:

• Beperk de instelling voor framesnelheid op uw grafische kaart tot minstens 60 Hz.
  • Beperk de vernieuwingsfrequentie van uw beeldscherm tot 60 Hz.

Wat gebeurt er als ik de game download op een apparaat dat niet voldoet aan de vereisten voor hardware?

We raden aan dat u controleert of de specificaties van het apparaat voldoen voordat u de game koopt, om te zorgen dat uw apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie.

Als u de game al hebt gekocht, kunt u de grafische opties in de game proberen aan te passen. Dat doet u als volgt:

1. Druk in het hoofdmenu op Tab om Help & Options te selecteren.
  2. Markeer Graphics en druk op Enter om dit te selecteren.

U kunt uw instellingen dan aanpassen. Hier is een lijst met uw opties:

• Fullscreen - Wijzigt of de game wordt gespeeld in volledig scherm of venstermodus in Windows 10.
  • Resolution – Om de resolutie van de game aan te passen. De ondersteunde resoluties zijn: 640x360, 1024x576, 1280x720, 1366x768, 1600x900 en 1920x1080.
  • Motion Blur – In- of uitschakelen van het effect dat de game wat wazig wordt bij snelle actie op het scherm.
  • Reflections – Reflecties kunnen worden in- of uitgeschakeld in elke fase van de game.
  • Ambient Occlusion – Een diepere schaduw in de hoeken van voorwerpen en meer definitie en details aan de randen van voorwerpen in- of uitschakelen.
  • Bloom – Intense heldere gebieden in- of uitschakelen. Als Bloom is ingeschakeld zal elke lichtbron intenser zijn nabij de bron.
  • Anti-Aliasing – De buitenranden van voorwerpen gladder maken. Als dit is uitgeschakeld, kunnen de buitenranden van voorwerpen er in close-up gekarteld uitzien.
  • Shadow Quality – De opties zijn hoog en laag. Schaduwen die vechters werpen, worden van hogere of lagere kwaliteit op basis van de instelling.
  • Texture Quality – Opties zijn hoog en laag. De textuur van de personages wordt van hogere of lagere kwaliteit op basis van de instelling.

Als de game nog steeds niet correct wordt uitgevoerd op uw apparaat, kunt u binnen 5 dagen na de aankoop een terugbetaling vragen van elk item dat u hebt gekocht. Zie de pagina Microsoft Store - Retours voor meer informatie.

Hoe groot is de game?

Het formaat van Killer Instinct wijzigt naarmate het seizoen vordert. Zo controleert u het formaat van de game:

1. Zie Killer Instinct in de Store of zoek naar "Killer Instinct" in de Windows 10 Store.
  2. In het gedeelte Extra informatie op het scherm met details over de game, staat Grootte.
    Opmerking In deze grootte zijn geen uitbreidingen inbegrepen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat.

Hoe lang duurt het om de game te downloaden?

De downloadtijd varieert op basis van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 uur om 30 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken of de computer uitschakelen. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het pictogram van Killer Instinct op uw scherm Home.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Probeer het volgende als de game langzaam wordt gedownload:

1. Zorg dat u niet meer dan één game, app of update tegelijk downloadt.
  2. Als er andere apparaten op uw netwerk zitten die bandbreedte kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een film streamen), moet u deze pauzeren totdat uw download is voltooid.
  3. Controleer of er updates van Windows 10 beschikbaar zijn voor uw apparaat. Ga naar Instellingen en selecteer Update en beveiliging om te zien of er updates beschikbaar zijn.
  4. Ga naar de pagina Problemen met netwerkverbinding oplossen om potentiële verbindingsproblemen op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om de game te besturen?

U kunt een toetsenbord of een Xbox One-controller gebruiken. Als u een controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Als u een Xbox 360-joystick hebt, kunt u deze wellicht gebruiken met uw apparaat met Windows 10 om Killer Instinct te spelen. Ga naar Ondersteuning joystick Killer Instinct voor meer informatie en om te zien of uw apparaat wordt ondersteund.

Heb ik een Microsoft-account nodig om de game te spelen?

Ja, u hebt een Microsoft-account nodig om Killer Instinct te spelen. Als u al games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kunt u de account gebruiken die u voor die games gebruikt. Zie de Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om Killer Instinct te kunnen spelen op een Windows 10-apparaat?

Als u weet dat u zich langere tijd zult bevinden in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kunt u uw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat u Killer Instinct offline kunt spelen.

Ga naar Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus voor meer informatie over hoe u uw Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen.

De volgende functies zijn beschikbaar wanneer u offline speelt:

• Single player gamemodi (Player vs CPU, CPU vs CPU, Dojo, Practice, Combo Breaker Training, Story, Survival)
  • Gevechtsstatistieken openen

De volgende functies zijn alleen beschikbaar wanneer u online speelt:

• Proefversies
  • Items kopen in de Store
  • Shadow Lab
  • Shadow Lords-modus
  • Multiplayergames spelen
  • Klassementen openen

Als u offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Windows Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als u achievements verdient terwijl u offline speelt, worden deze met uw account gesynchroniseerd wanneer u zich de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op uw apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

U kunt ook niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik zit vast tijdens het spelen. Hoe kan ik doorgaan?

In Killer Instinct kunt u de Help in de game op elk moment openen. Druk in het hoofdmenu op Tab om Help & Options en vervolgens Help te selecteren.

Of ga naar de Killer Instinct community om te communiceren met andere spelers en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de game.

Hoeveel keer kan ik de game downloaden en installeren?

U kunt Killer Instinct op 10 verschillende apparaten met Windows 10 downloaden en installeren met behulp van dezelfde Microsoft-account.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Killer Instinct verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw apparaat met Windows 10 speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Killer Instinct te starten. Zie "Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?".

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een ander apparaat met Windows 10 of Xbox One-console, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR.
    • Om Game DVR te starten tijdens het spelen, drukt u op de toets met het Windows-logo +G.
    • Om uw Game DVR-instellingen te beheren, start u de Xbox-app, gaat u naar Instellingen en selecteert u vervolgens Game DVR.
    • Alle gameclips die u opneemt terwijl u Killer Instinct speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.