Hulp krijgen met Minecraft op verschillende apparaten

Minecraft is een game die door Mojang werd ontwikkeld voor verschillende platformen. Minecraft is beschikbaar op tal van apparaten, en hulp krijgen varieert afhankelijk van uw apparaat.

Ga naar een van de volgende koppelingen voor hulp bij uw versie van Minecraft:

Versies van Microsoft

Als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen, kunt u contact opnemen met Xbox Support.

Versies van andere leveranciers dan Microsoft

Verschillen tussen Xbox-versies

Minecraft is verkrijgbaar op Xbox 360 als digitale download of als fysieke disc. Er is geen verschil tussen de downloadbare en de fysieke versie van de game.

De Xbox One-editie is verkrijgbaar als digitale download via de Xbox Games Store. In vergelijking met de Xbox 360-versie biedt de Xbox One-editie van de game grotere gamewerelden met een betere tekenafstand en prestaties.

Minecraft spelen op andere apparaten en platformen

U kunt Minecraft: Windows 10 Edition spelen met andere apparaten met Minecraft: Pocket Edition, zoals apparaten met Windows 10 en Windows Phone. Als u Minecraft: Apple TV Edition hebt, kunt u lokaal spelen met andere gamers die een versie van Minecraft: Pocket Edition hebben. Ga naar Overzicht Minecraft: Apple TV Edition voor meer informatie.

Minecraft: Xbox 360 Edition kan alleen worden gespeeld met andere Xbox 360-consoles op Xbox Live. De editie voor Xbox One kan alleen online worden gespeeld met andere Xbox One-consoles. Deze game kan niet worden gespeeld met andere edities voor Xbox en andere edities van Minecraft.