Er is geen geluid bij het spelen van Rare Replay op Xbox One

Volg deze stappen als u geen geluid te horen krijgt wanneer u games van Rare Replay op Xbox One speelt:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop op uw controller.
  2. Scrol naar links naar het menu, selecteer Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Schuif omlaag naar Beeld en geluid, selecteer Volume en selecteer vervolgens Chatmixer.
  4. Controleer of de instelling Alle andere geluiden dempen is geselecteerd. Als dat zo is, selecteer dan een andere instelling (zoals Het volume van andere geluiden met 50% verminderen).

Zie Problemen met geluid op uw Xbox One-console oplossen als u nog steeds problemen met geluid hebt.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Er is geen geluid bij het spelen van Rare Replay op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?