Informatie vooraf bestellen Quantum Break

Als u Quantum Break vooraf hebt besteld via de Xbox Store (niet in de winkel), ontvangt u codes waarmee u extra content kunt spelen. U kunt op elk moment vooraf bestellen voor de lancering van de game op 5 april 2016. U ontvangt enkele codes voor de lancering van de game, en andere nadat de game is gelanceerd:

• Alan Wake: American Nightmare
  • Quantum Break op Xbox One
  • Quantum Break op Windows 10
  • Alan Wake + aanvullende content

Alan Wake: American Nightmare

De eerste code die u ontvangt wanneer u Quantum Break vooraf bestelt in de Xbox Store, is voor Alan Wake: American Nightmare. Dit is een titel voor Xbox 360 en u kunt gebruikmaken van achterwaartse compatibiliteit om deze game op uw Xbox One te spelen. Ga naar Achterwaartse compatibiliteit Xbox One voor meer informatie over achterwaartse compatibiliteit.

Uw code wordt verzonden via het Berichtencentrum, dat u kunt zien door te dubbeltikken op de Xbox-knop  en Meldingen te selecteren.

De codes worden in batches verzonden, het kan dus enkele dagen duren voordat u uw code ontvangt wanneer u de game vooraf hebt besteld.

Quantum Break op Xbox One

Enkele dagen voor de lancering van Quantum Break op 5 april 2016, begint uw console de game op de achtergrond te downloaden als de console is ingesteld op "Stand-by". Ga naar Xbox One-games vooraf bestellen in de Xbox Store voor informatie over het configureren van uw console zodat de game automatisch wordt gedownload voor de lancering en stappen voor probleemoplossing als u problemen hebt.

Quantum Break op Windows 10

Kort na de lancering van Quantum Break ontvangt u een extra code voor Quantum Break op Windows 10. Hiermee kunt u de game zowel op Xbox One als Windows spelen, op beide systemen achievements verdienen en verder spelen waar u was gestopt. Ga naar Uw code voor Quantum Break inwisselen op Windows 10 voor meer informatie over het inwisselen van uw code.

U moet ook controleren of uw apparaat met Windows 10 voldoet aan de minimale systeemvereisten om te spelen. Ga naar Veelgestelde vragen over Quantum Break op Windows 10 voor meer informatie.

Alan Wake

Vanaf 5 april 2016 ontvangt u extra codes die u kunt inwisselen op uw Xbox. Hiermee hebt u recht op de volgende extra content voor Xbox 360 met achterwaartse compatibiliteit:

• Alan Wake (basisgame)
  • Alan Wake "The Writer" content
  • Alan Wake "The Signal" content

Deze codes worden in batches verzonden, en zijn ook beschikbaar voor iedereen die Quantum Break koopt van 5 april 2016 tot 7 juli 2016. Als u Quantum Break vooraf hebt besteld, ontvangt u uw codes enkele weken na de lancering van de game. Als u Quantum Break tussen 5 april 2016 en 7 juli 2016 koopt, ontvangt u uw code binnen enkele weken na de aankoop.

In het bericht dat u ontvangt, staat een enkele code, die u recht geeft op de game en beide items van downloadable content. Wissel de code in op uw console om de game en de content te downloaden. Voor toegang tot de content:

1. Ga naar Mijn games en apps en markeer de tegel Alan Wake.
  2. Druk op de Menuknop  en selecteer Game beheren.
  3. "The Writer" en "The Signal" verschijnen in het deel Klaar om te installeren.

Ga naar Problemen met Xbox-prepaidcodes oplossen als u problemen hebt om uw codes in te wisselen.

Als u uw code hebt ontvangen, maar het bericht per ongeluk hebt gewist of geen toegang meer hebt tot de codes, ga dan naar de forums Promotions & Special Offers on Xbox One. Het team van de Xbox Community zal u dan helpen uw codes op te halen.