Hoe u uw code voor Quantum Break kunt inwisselen op Windows 10

Als u een code hebt ontvangen om uw exemplaar van Quantum Break voor Windows 10 in te wisselen, moet u deze code inwisselen in de Windows Store. U kunt deze code niet inwisselen op uw Xbox-console of online op Xbox.com.

Controleer uw systeemvereisten

Voordat u zich aanmeldt en uw code inwisselt, raden we aan dat u controleert of uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten. Zo krijgt u gegarandeerd de beste ervaring wanneer u Quantum Break speelt.

Zie het gedeelte Wat zijn de hardwarevereisten? in de Veelgestelde vragen over Quantum Break op Windows 10 om te controleren of uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten. U kunt deze vereisten ook bekijken op de pagina met info over Quantum Break Windows 10.

Als uw apparaat niet aan de minimumvereisten voldoet, kunt u uw exemplaar van Quantum Break toch nog inwisselen in de Windows Store. Wanneer u de code inwisselt, kunt u deze houden zo lang u een account hebt. Wanneer u dus in de toekomst een apparaat koopt dat voldoet aan de minimumvereisten of u bij zo'n apparaat aanmeldt, zal Quantum Break beschikbaar zijn om te installeren vanaf uw bibliotheek in de Windows Store.

Uw code inwisselen in de Windows Store

We raden aan dat u de Xbox-app gebruikt om uw bericht te openen en uw code in te wisselen:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op een apparaat met Windows 10. U moet de Microsoft-account gebruiken die u gebruikt voor Windows 10.

Opmerking Als u zich met een andere account aanmeldt, kunt u de versie van de game voor Windows 10 inwisselen voor de andere account, en niet uw eigen account.

2. Start de Xbox-app en controleer of u bent aangemeld met de Microsoft-account die u hebt gebruikt om de game vooraf te bestellen op Xbox One.

Opmerking Als dat niet zo is, meld u dan af en meld u weer aan met die account. Als u niet dezelfde account gebruikt, krijgt u het bericht niet te zien.

3. Selecteer het pictogram Berichten links van de app om uw berichten te zien.
  4. Selecteer het bericht met uw code voor Quantum Break op Windows 10.
  5. Kopieer de 5x5-code en selecteer de link naar de pagina van Windows 10 om de code in te wisselen. U kunt hiervoor ook naar de pagina Uw code of geschenkkaart inwisselen gaan.
  6. Plak de 5x5-code in het venster en selecteer Inwisselen.
  7. Selecteer Doorgaan op het bevestigingsscherm van Quantum Break.

De Windows Store wordt dan geopend en u kunt de game downloaden.

Als u de code om een of andere reden niet kunt ophalen via de Xbox-app, is hier een alternatieve manier om dat te doen:

1. Open het bericht met de 5x5-code op uw Xbox One.
  2. Noteer de code - zorg dat deze exact overeenkomt met de code op uw console.
  3. Ga naar Uw code of geschenkkaart inwisselen en voer de code in.
  4. Selecteer Doorgaan op het bevestigingsscherm van Quantum Break.

Veelgestelde vragen

Ga naar Veelgestelde vragen over Quantum Break op Windows 10 voor een volledige lijst met vragen en antwoorden over Quantum Break op Windows 10.