Veelgestelde vragen over ReCore

Hebt u een vraag over ReCore? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

ReCore is een Xbox Play Anywhere-game. Wat betekent dit?

Wanneer u een Xbox Play Anywhere-game digitaal koopt, kunt u deze zowel op de Xbox als in Windows 10 spelen. U hoeft de game slechts eenmaal te kopen via de Store op uw Xbox of Windows 10-apparaat en de game wordt weergegeven in uw gamebibliotheek wanneer u zich aanmeldt.

Als u de game op de Xbox hebt gekocht en deze wilt spelen in Windows 10, meldt u zich aan op uw Windows 10-apparaat. Als de game al op uw apparaat is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met apps. Zo niet, dan kunt u de game installeren door de Store te openen en Mijn bibliotheek te selecteren.

Als u de game in Windows 10 hebt gekocht en deze wilt spelen op uw Xbox-console, meldt u zich aan op uw console en gaat u naar Mijn games en apps. Als de game al is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met games. Zo niet, dan vindt u de game in het gedeelte Klaar om te installeren.

Voor meer informatie over Xbox Play Anywhere en om te kijken welke games worden ondersteund, gaat u naar de website Xbox Play Anywhere. U kunt ook Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen raadplegen als u problemen ondervindt met het vinden van ReCore of content op uw Xbox One of Windows 10-apparaat.

Ik werd gevraagd mijn Windows-apparaat te upgraden om ReCore te kunnen spelen. Welke versie heb ik nodig?

Als u ReCore wilt downloaden en installeren in Windows 10, hebt u een apparaat met versie 1607 of hoger nodig.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een 64-bits versie van Windows 10. Als u een 32-bits versie hebt, kunt u ReCore niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren of u de juiste versie van Windows op uw apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om ReCore te spelen?

Ja, DirectX 11 of recenter moet zijn geïnstalleerd om ReCore te kunnen spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op uw apparaat is geïnstalleerd.

Wat zijn de hardwarevereisten?

De hardwarevereisten voor ReCore hangen af van of het feit of u speelt op Xbox of in Windows 10. Ga naar de productgegevenspagina voor elk platform voor de grootte van de game, de systeemvereisten (met name voor Windows 10-apparaten) en eventuele aanvullende informatie over de game.

Opmerking Aangezien dit een Xbox Play Anywhere-game is, kunt u deze digitaal kopen op Xbox of in Windows 10, waarna u beide versies van de game bezit. De productgegevenspagina's voor beide platforms worden uitsluitend ter informatie genoemd. U hoeft de game niet tweemaal te kopen.

Xbox

Voor de installatievereisten voor Xbox gaat u naar de productgegevenspagina voor ReCore voor Xbox.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw Xbox.

Windows 10

Voor de systeemvereisten voor Windows 10 gaat u naar de productgegevenspagina voor ReCore voor Windows 10.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over uw apparaat te bekijken.

Wat gebeurt er als ik ReCore download op een apparaat dat niet voldoet aan de hardwarevereisten?

We raden u aan eerst de apparaatspecificaties te controleren om te kijken of uw apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie.

Als u de game al hebt gedownload, kunt u de grafische opties in de game-instellingen proberen aan te passen. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Options in het hoofdmenu.

2. Selecteer Video in het menu Options.

3. Verplaats op het scherm Video Options de schuifregelaar Quality Preset naar Low en sluit het menu om de wijzigingen op te slaan.

Opmerking Als u daarom wordt gevraagd, start u de game opnieuw om de instellingen toe te passen.

Bezoek de ReCore-website voor een volledige lijst met tips om de prestaties in de game te verbeteren.

Hoe lang duurt het om ReCore te downloaden?

De downloadtijd hangt af van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 uur om 30 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

In de onderstaande tabel staan de geschatte downloadtijden op basis van de huidige downloadsnelheid.

Opmerking Deze informatie is enkel als richtlijn bedoeld en is geen werkelijke weergave van de downloadtijd. De bandbreedte wordt beperkt en de downloadtijd neemt toe tijdens activiteiten zoals streamen van content, spelen van games of streamen van games van uw Xbox One naar een pc met Windows 10.

Huidige downloadsnelheid

Bestand van 30 GB

Bestand van 40 GB

Bestand van 50 GB

Bestand van 60 GB

Bestand van 70 GB

2 MB/s

33,3 uur

44,4 uur

55,6 uur

66,7 uur

77,8 uur

5 MB/s

13,3 uur

17,8 uur

22,2 uur

26,7 uur

31,1 uur

10 MB/s

6,7 uur

8,9 uur

11,1 uur

13,3 uur

15,6 uur

20 MB/s

3,3 uur

4,4 uur

5,6 uur

6,7 uur

7,8 uur

50 MB/s

1,3 uur

1,8 uur

2,2 uur

2,7 uur

3,1 uur

100 MB/s

0,7 uur

0,9 uur

1,1 uur

1,3 uur

1,6 uur

200 MB/s

0,3 uur

0,4 uur

0,6 uur

0,7 uur

0,8 uur

Voorbeeld

Als u een bestand van 40 GB installeert dat voor 25 procent is gedownload (nog 30 GB resterend) en uw verbindingssnelheid 10 MB/s is, dan duurt het nog ongeveer 4,4 uur om de download te voltooien. (Hierbij wordt verondersteld dat de downloadsnelheid constant blijft.)

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Het pictogram van ReCore wordt weergegeven in het gedeelte Geïnstalleerde apps in het menu Start op de Xbox en in Mijn bibliotheek op uw Windows 10-apparaat.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Als u denkt dat de game langzaam wordt gedownload, gaat u naar Problemen met traag downloaden van games of apps op Xbox One oplossen of Problemen met de netwerkverbinding oplossen in Windows 10 voor aanvullende stappen om het probleem op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om ReCore te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een gamecontroller (Xbox One- of Xbox 360-controller wordt aanbevolen) gebruiken. Als u een Xbox One-controller gebruikt met uw Windows 10-apparaat, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

U kunt ook een Xbox One S- of Xbox Design Lab-controller met uw Windows 10-apparaat verbinden via Bluetooth. Zie Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc voor meer informatie.

Heb ik een Microsoft-account nodig om ReCore te spelen?

Ja, u hebt een Microsoft-account nodig om ReCore te spelen. Als u al games speelt op Xbox One of Xbox 360, kunt u het account dat u voor die games gebruikt, ook gebruiken om te spelen in Windows 10. Raadpleeg de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om ReCore te spelen op een Windows 10-apparaat?

Als u weet dat u zich langere tijd zult bevinden in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kunt u uw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat u ReCore offline kunt spelen.

Voor meer informatie over hoe u uw Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen, raadpleegt u Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus.

Als u offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Windows Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als u achievements verdient terwijl u offline speelt, worden deze met uw account gesynchroniseerd wanneer u zich de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op uw apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

U kunt ook niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Op hoeveel apparaten kan ik ReCore installeren?

U kunt ReCore installeren en spelen op elke Xbox of pc, mits u zich aanmeldt en online blijft. Als u offline wilt spelen, moet u uw thuisconsole of hoofdapparaat met Windows 10 gebruiken.

Als u bijvoorbeeld een hoofdapparaat met Windows 10 deelt met anderen en u aanmeldt bij de Store met uw Microsoft-account om ReCore te downloaden, kunt u de game delen met één andere gebruiker. Die gebruiker kan zich met zijn of haar Microsoft-account aanmelden en zijn of haar eigen voortgang en achievements in de game behouden, mits die persoon zich aanmeldt alvorens te gaan spelen.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via ReCore verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw Xbox of Windows 10-apparaat speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om ReCore te starten in Windows 10. Zie Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om ReCore te spelen op een Windows 10-apparaat? hierboven.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR. Alle gameclips die u opneemt terwijl u ReCore speelt in Windows 10, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie. Voor Xbox One raadpleegt u Gameclips opnemen met Game DVR.