Problemen met Gears of War 4 in Windows 10 oplossen

Als u problemen hebt met het spelen van Gears of War 4 in Windows 10, vindt u hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten. Als uw probleem hier niet wordt behandeld, raadpleegt u Veelgestelde vragen over Gears of War 4 voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Uw grafische kaart voldoet niet aan de minimale specificaties

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te starten op een apparaat met Windows 10:

GW400

Dit betekent dat de grafische kaart in uw Windows 10-apparaat niet voldoet aan de minimale vereisten. Uw grafische kaart moet DirectX 12 (functieniveau 11) ondersteunen.

Oplossing

Upgrade de grafische kaart in uw systeem, zodat deze voldoet aan de minimale vereisten voor de game en probeer de game opnieuw te starten.

Uw grafische kaart is incompatibel met de game

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW401

Dit betekent dat er bekende compatibiliteitsproblemen zijn met het geïnstalleerde stuurprogramma van de grafische kaart in uw Windows 10-apparaat.

Oplossing

Ga naar de website van de fabrikant van uw grafische kaart en werk het stuurprogramma bij naar de nieuwste versie.

Uw videokaart reageert niet meer

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW402

Dit betekent dat de videokaart in uw Windows 10-apparaat niet meer reageert.

Oplossing

Ga naar de website van de fabrikant van uw grafische kaart en werk de stuurprogramma's van de grafische kaart bij naar de nieuwste versie.

Uw grafische kaart heeft onvoldoende VRAM

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW410

Dit betekent dat de grafische kaart niet voldoet aan de minimale vereisten voor de game.

Oplossing

U lost dit probleem op door een grafische kaart te gebruiken met ten minste 2 GB VRAM.

Uw systeem heeft onvoldoende RAM

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te starten op een apparaat met Windows 10:

GW411

Dit betekent dat de totale hoeveelheid beschikbaar systeemgeheugen van het systeem ontoereikend is.

Oplossing

U lost dit probleem op door te zorgen dat uw systeem ten minste 8 GB geheugen beschikbaar heeft.

Uw systeem heeft weinig RAM

U krijgt een van de volgende foutcodes te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te starten op een apparaat met Windows 10:

GW412

Dit betekent dat er weinig geheugen beschikbaar is op uw systeem.

GW413

Dit betekent dat het systeem onvoldoende geheugen heeft.

Oplossingen

U lost dit probleem op door te zorgen dat uw systeem ten minste 8 GB geheugen beschikbaar heeft. Sluit enkele andere programma's om meer geheugen vrij te maken.

Zorg ervoor dat uw videokaart en computer de minimaal vereiste hoeveelheid geheugen hebben. Het kan soms helpen om de resolutie te verlagen of andere toepassingen te sluiten.