Verschillen tussen de versies van Warface

Overzicht

Warface is een game die door Crytek werd ontwikkeld voor verschillende platformen. Microsoft publiceert de editie voor Xbox 360 als downloadbare titel via Xbox Live.

Opmerking Microsoft heeft niets te maken met de computerversie van Warface.

Op deze pagina

Kan ik online spelen tegen de computerversie van de game?

Warface voor Xbox 360 kan alleen worden gespeeld met andere Xbox 360-consoles op Xbox Live. Deze game kan niet worden gespeeld met andere edities van de game op andere platformen.

Kan ik mijn Warface-account op de pc gebruiken om te spelen op de Xbox 360?

Nee, de editie voor Xbox 360 maakt geen gebruik van uw account voor pc. U kunt echter wel uw Xbox Live-gamertag en -profiel gebruiken.

Worden mijn andere aankopen in de game, zoals uitrusting en Kredit, overgedragen tussen de Xbox 360 en mijn pc?

De versies voor Xbox 360 en pc delen geen accountgegevens. Aankopen in de game, zoals Kredit en andere uitrusting, worden niet overgedragen tussen de verschillende platformen.

Ik heb een probleem wanneer ik Warface speel. Wie kan ik om hulp vragen?

Voor vragen over Xbox Live, uw Xbox 360-console of de aankoop van Kredit voor Warface via de Xbox Store, neemt u contact op met Xbox Support. Voor vragen over aankopen in de game die u met Kredit hebt gekocht voor Warface, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Crytek.