Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Vereisten en instellingen van World of Tanks

Op deze pagina

Vereisten game

Vereisten om World of Tanks te spelen:

  • Een Xbox Live-lidmaatschap.
  • Minstens 2,7 GB beschikbare ruimte.
  • Een werkende internetverbinding.

World of Tanks downloaden

  1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag. (Een Xbox Live-lidmaatschap is vereist)
  2. Ga naar Games en selecteer Browse Games.
  3. Blader naar World of Tanks.
  4. Selecteer World of Tanks om de game te downloaden en te installeren.
  5. Selecteer Play Now wanneer de download is voltooid.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vereisten en instellingen van World of Tanks" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen