Gebundelde content op Xbox One kopen

Naast afzonderlijke producten, verkoopt de Xbox Store op Xbox One ook meerdere items met digitale content samen als "bundel".

Een bundel bevat bijvoorbeeld een game, downloadable content en een pakket met virtuele valuta, die samen voor een enkele prijs worden verkocht. Het is vaak goedkoper als u producten in een bundel koopt, dan wanneer u de producten afzonderlijk zou kopen.

Een bundel kopen

Volg deze stappen om een bundel te kopen, of u nu een creditcard, prepaidcode of seizoenspas gebruikt:

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Store, schuif omlaag en selecteer Games browsen.
  3. Selecteer Games zoeken en voer de titel van de gamebundel in.
  4. Selecteer de gamebundel in de lijst.
  5. Selecteer Kopen.
  6. Controleer of de betalingsoptie correct is en klik op Kopen om de gamebundel te kopen.
    Opmerking Als u een prepaidcode of seizoenspas gebruikt om een gamebundel te kopen, gaat u naar Een Xbox-prepaidcode inwisselen of Uw code of geschenkkaart inwisselen voor meer informatie.

Controleren of de aankoop is geslaagd:

1. Meld u in een webbrowser aan bij uw Microsoft-account.
  2. Selecteer Betaling en facturering en vervolgens Bestelgeschiedenis om uw aankoopgeschiedenis te bekijken.

Content uit een bundel installeren

Wanneer u een bundel koopt op Xbox One, kunt u kiezen welke producten in de bundel u wilt downloaden. Bekijk de volgende video voor informatie om uw gamebundels te beheren.

Uw gamebundels beheren

Bekijk de video "Bundels beheren". Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Wanneer u de aankoop hebt voltooid, klikt u op de knop Beheren op de pagina met productgegevens. Dan kunt u de afzonderlijke te downloaden producten selecteren of kunt u alle producten in de bundel meteen installeren.

Als u bepaalde producten in de bundel later wilt downloaden, is er een tegel voor de bundel die u hebt gekocht te vinden in het deel Klaar om te installeren van Mijn games en apps. Zo vindt u dit:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Games en apps en vervolgens Klaar om te installeren.
  3. Markeer de bundel en druk op de Menuknop  op uw controller.
  4. Selecteer Game beheren.
  5. Selecteer de afzonderlijke items die u wilt installeren of selecteer Alles installeren.

Opmerking Als u problemen hebt om de content in uw bundel te downloaden, zie Problemen met downloaden van een game of app op Xbox One.

Uitbreidingen die u hebt gekocht als onderdeel van een bundel downloaden

Als er meerdere uitbreidingen bij een enkele aankoop waren inbegrepen, zoals een seizoenspas of een gamebundel met beperkte oplage, dan moet u deze wellicht apart downloaden. Er zijn twee manieren om de individuele items te downloaden:

• Zoek naar een Store in de game. Zoek de onderdelen van de seizoenspas en download ze daar.
  • Download de individuele uitbreidingen in de Store. Dat doet u als volgt:
    1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
    2. Selecteer Games en apps en vervolgens Klaar om te installeren.
    3. Selecteer Game beheren.
    4. Installeer de gewenste uitbreiding.

Zie Xbox One-content zoeken die u hebt gedownload voor meer informatie over hoe u uitbreidingen voor een bundel kunt vinden en downloaden.