Foutberichten over synchroniseren van opgeslagen Xbox One-games naar de cloud

Dankzij de cloud kunt u gamen op meerdere consoles. Als u meer dan één Xbox One-console hebt of als u wilt gamen bij een vriend thuis, kunt u uw opgeslagen games opslaan in de cloud. Zo kunt u een game verder spelen op een andere console, te beginnen van waar u gestopt bent.

Op deze pagina vindt u wat u moet doen als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u games die zijn opgeslagen in de cloud probeert te synchroniseren.

Opmerking Zie Veelgestelde vragen over opgeslagen games in de cloud op Xbox One als u andere problemen hebt met het gebruik van games die zijn opgeslagen in de cloud.

Op deze pagina

We can’t save additional info for…

Deze fout treedt op wanneer er geen ruimte meer is op uw console voor opgeslagen games bij synchroniseren met de cloud. U moet opgeslagen games die u niet meer nodig hebt verwijderen om ruimte vrij te maken. Of u kunt de fout negeren en blijven spelen zonder de mogelijkheid om de game op te slaan.

Which one do you want to use?

U krijgt dit bericht wanneer uw console recentere of andere lokaal opgeslagen gegevens heeft dan wat er is opgeslagen in de cloud, meestal nadat u offline hebt gespeeld. U krijgt de keuze welke gegevens u wilt gebruiken, de lokaal opgeslagen versie of de in de cloud opgeslagen versie (en er wordt u gemeld welke versie recenter is). Kies de "opgeslagen gegevens" die u wilt gebruiken en ga door.

Your other Xbox is taking a long time to sync to the cloud

Deze fout treedt op wanneer u op een Xbox One-console speelt nadat u op een andere Xbox One-console hebt gespeeld, waarbij uw opgeslagen games nog niet volledig zijn gesynchroniseerd naar de cloud. U hebt twee opties:

• Selecteer Laatst opgeslagen gegevens synchroniseren om het uploaden op de andere console te stoppen en de gegevens te synchroniseren op de console die u momenteel gebruikt. U kunt niet-gesynchroniseerde gegevens van de andere console verliezen.
  • Selecteer Blijven wachten en los het probleem met synchroniseren op de andere console op. Dit betekent meestal dat u zich aanmeldt bij uw profiel op die console en wacht tot het uploaden is voltooid.

We couldn’t sync your info with the cloud

Deze fout treedt op wanneer uw Xbox One-console geen goede verbinding met Xbox Live kan behouden. Selecteer indien mogelijk de optie Offline spelen om de gegevens op de harddisk van uw console te gebruiken.

Uw netwerkverbinding testen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerk.
  5. Selecteer Netwerkinstellingen.
  6. Selecteer Test mijn netwerkverbinding rechts op het scherm Netwerkinstellingen. De test wordt automatisch uitgevoerd en vertelt u of er een probleem is met uw verbinding.

Probeer de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One als u een fout te zien krijgt tijdens de test.

We konden uw recentste opgeslagen gegevens niet ophalen

Als u deze fout te zien krijgt, kan het betekenen dat de Xbox Live-service voor sociaal en games beperkt is. Als u hier statuswaarschuwingen van de Xbox Live-service ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Sociaal en gaming: Beperkt
2017-03-29T19:03:59.0000000-07:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Neem gamevideo's op

Laatste update

Onze technici en ontwikkelaars zijn actief opzoek naar een oplossing om het probleem te verhelpen dat sommige leden ondervinden met het bekijken van achievements, de vriendenlijst of de activiteiten van vrienden. Blijf op de hoogte en bedankt voor al je geduld.

Verwante problemen