Xbox One-gamedisc vervangen

Als u een game op disc hebt gekocht en de game niet op uw console kan worden geïnstalleerd, kunt u de game binnen 90 dagen na de aankoopdatum omruilen volgens de algemene voorwaarden van het Discvervangingsprogramma van Microsoft.

Opmerking Let op het volgende voordat u contact met ons opneemt voor een omruiling:

• Als u met de Xbox One-console een game niet kunt spelen, probeer dan de stappen in Hoe u problemen met afspelen van een disc op uw Xbox One oplost om het probleem op te lossen.
  • Het Discvervangingsprogramma van Microsoft geldt ALLEEN voor games die door Microsoft zijn uitgegeven en is afhankelijk van leverbaarheid. Als de game door een ander bedrijf is uitgegeven, moet u met dat bedrijf contact opnemen voor diens beleid voor vervangende discs. Ga naar de Store om door games uitgegeven door Microsoft te bladeren.

Discvervangingsprogramma

Uw game omruilen

Volg deze stappen om uw Microsoft-game om te ruilen:

1. Probeer uw disc eerst om te ruilen bij de winkelier waar u de game oorspronkelijk hebt gekocht.
  2. Als u de game niet kunt omruilen bij de winkelier en u binnen de periode van 90 dagen na de aankoopdatum bent, neem dan contact op met Xbox Support.
    1. U moet de volgende informatie opgeven aan de medewerker; zorg dus dat u het volgende bij de hand hebt:
      • Uw e-mailadres
      • Uw originele aankoopbewijs
      • Uw Xbox-gamertag
      • Uw Console-id
    2. Om uw Xbox-gamertag te vinden, dubbeltikt u op de Xbox-knop op uw controller en schuift u omhoog naar uw aangemelde profiel. Uw gamertag wordt weergegeven onder uw profielafbeelding.
    3. Om uw Console-id te vinden, dubbeltikt u op de Xbox-knop  op uw controller en schuift u omlaag naar Instellingen. Selecteer Alle instellingen, selecteer Systeem en vervolgens Consolegegevens en updates. Noteer uw Console-id.

Voorwaarden en bepalingen van het gamediscvervangingsprogramma van Microsoft

DIT PROGRAMMA IS ALLEEN BEDOELD VOOR EIGENAREN VAN DE XBOX ONE-CONSOLE IN LANDEN WAAR DE XBOX ONE WORDT VERKOCHT BIJ ERKENDE DETAILHANDELAREN.

• U moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Microsoft biedt alleen een vervanging van dezelfde gametitel. Microsoft kan, naar eigen goeddunken, een digitale versie van de titel bieden in plaats van een vervangende disc.
  • Dit programma is alleen bestemd voor EINDGEBRUIKERS. U moet voor elke bestelling het serienummer van uw Xbox One-console opgeven. U kunt per gametitel maximaal één (1) vervangend exemplaar aanvragen.
  • Dit programma is tijdelijk, is afhankelijk van leverbaarheid en kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
  • Microsoft kan alleen bepaalde titels vervangen en is niet verplicht alle titels of een bepaalde titel te vervangen.
  • Deze voorwaarden en bepalingen vormen de volledige overeenkomst tussen de partijen en vervangen alle overeenkomsten of communicatie (mondeling of schriftelijk) met betrekking tot het Programma.

Contact opnemen met andere gamebedrijven

Als uw game niet door Microsoft is uitgegeven, moet u contact opnemen met de uitgever van de game voor informatie over diens beleid voor vervanging van gamediscs.