Fout 0x80000003 doet zich voor wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten:

0x80000003

Dit betekent dat het aantal kernen van uw CPU niet voldoet aan de minimale specificaties voor Halo 5: Forge. U kunt te maken krijgen met slechte prestaties of problemen met de stabiliteit wanneer u deze game uitvoert.

Zorg dat uw CPU ten minste 4 fysieke kernen bevat.

Oplossing

Voer deze stappen uit om te controleren of uw CPU de minimale specificaties voor Halo 5: Forge overtreft:

1. Druk op Ctrl+ Shift+ Esc en open Taakbeheer.
  2. Selecteer het tabblad Prestaties.
  3. Zoek het aantal fysieke kernen naast Kernen.

Vergelijk deze met de Minimumspecificaties voor Halo 5: Forge en zorg dat u ten minste aan deze vereiste voldoet.