Fout GW402 treedt op wanneer u Gears of War 4 speelt in Windows 10

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW402

Dit betekent dat de videokaart in uw Windows 10-apparaat niet meer reageert.

Oplossing

Ga naar de website van de fabrikant van uw grafische kaart en werk de stuurprogramma's van de grafische kaart bij naar de nieuwste versie.