Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken

Als uw harddisk vol is, wilt u wellicht sommige games of apps die u niet meer gebruikt, verwijderen.

Video: Games en apps verwijderen van Xbox One

Bekijk de video Games en apps verwijderen van Xbox One. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Games of apps verwijderen:

1. Selecteer Mijn games en apps op Xbox Home.
  2. Selecteer Games of Apps, markeer de game of app die u wilt verwijderen en druk op de Menuknop .
  3. Selecteer Game beheren of App beheren.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer de locatie waar de game of app is opgeslagen. Selecteer bijvoorbeeld Intern als de game of app is opgeslagen op de harddisk van de Xbox One. Selecteer vervolgens Alles verwijderen.
    • Selecteer het logo van de game of app, druk op de Menuknop  en selecteer Verwijderen.
    • Om opgeslagen gegevens te verwijderen, selecteert u het bestand met de opgeslagen gegevens, drukt u op de Menuknop  en selecteert u Opgeslagen gegevens verwijderen.
  5. Selecteer Verwijderen op het volgende scherm om het verwijderen te bevestigen.