Problemen met downloadable content oplossen op Windows 10

Als u problemen hebt om gedownloade Xbox Live-content die u eerder hebt geopend op uw apparaat met Windows 10 te vinden of te gebruiken, vindt u hier enkele mogelijke oorzaken:

• Er kan een tijdelijk probleem zijn met de Xbox Live-service.
  • U bent niet aangemeld bij Xbox Live of er is een probleem met uw Xbox Live-verbinding.
  • U probeert content te downloaden die aan een andere account of apparaat is gekoppeld.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: controleer op Xbox Live-waarschuwingen

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-09-24T09:21:14.5215178+00:00

Oplossing 2: controleer dat de content is gekoppeld aan de account die u momenteel gebruikt

Zorg dat u bent aangemeld met de account die u hebt gebruikt bij de aankoop van de content. Het probleem kan optreden omdat u het item met een andere account hebt gekocht.

Raadpleeg uw Xbox-aankoopgeschiedenis om te bevestigen dat u de content hebt gekocht met de account die u momenteel gebruikt.

Als de content niet in de aankoopgeschiedenis van uw account staat, hebt u het item wellicht gekocht met een andere account. Probeer u met een andere Microsoft-account aan te melden op uw apparaat met Windows 10.

Oplossing 3: controleer of uw content in de game verschijnt

De content voor sommige games verschijnt in de game zelf; in dat geval ziet u geen optie om de content te beheren op uw apparaat met Windows 10 of in de Store.

Start de game en zoek naar uitbreidingen of downloadable content in de game. Als u ziet dat content beschikbaar is, kunt u deze in de game gebruiken.

Als u ziet dat de content niet beschikbaar is, probeer dan de optie te gebruiken om de content te kopen. Het is mogelijk dat het item gratis beschikbaar is, aangezien u het al hebt gekocht.

Als de content niet beschikbaar is, ga dan niet door met de aankoop, want dit kan opnieuw worden aangerekend in uw account. Volg de onderstaande stappen om te controleren of de aankoop in uw aankoopgeschiedenis staat.

Oplossing 4: controleer of de content in uw bestelgeschiedenis staat op account.microsoft.com

Om u aan te melden bij account.microsoft.com moet u de gegevens gebruiken van uw Microsoft-account die gekoppeld is aan de gamertag die u hebt gebruikt toen u de content kocht.

Neem contact op met Xbox Support als uw aankoop onder Bestelgeschiedenis staat, maar niet in de factuur- of aankoopgeschiedenis van uw Xbox-account.

Oplossing 5: controleer de online locatie waar u de content hebt gekocht

Als de content op de online locatie als beschikbaar om te kopen staat, is uw aankoop wellicht niet voltooid. Probeer de content opnieuw te kopen.