Fout 0x80070070 treedt op bij installeren van Adera: Episodes 1-5

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u Adera: Episodes 1-5 probeert te downloaden en te installeren:

Can’t download game or episode, error 0x80070070

Dit kan betekenen dat er niet genoeg vrije schijfruimte is op uw computer om de game te installeren.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, maakt u wat ruimte vrij op de harddisk waar u Adera: Episodes 1-5 probeert te installeren. Ga naar Tips voor het vrijmaken van schijfruimte op uw pc voor informatie over hoe u schijfruimte kunt vrijmaken op computers met Windows 8.1 of Windows 8.1 RT.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80070070 treedt op bij installeren van Adera: Episodes 1-5" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?