Error 0x80072EE2: Can’t download Disney Fairies Hidden Treasures game or episode

Wat u de game Disney Fairies Hidden Treasures probeert te downloaden vanuit de Windows Store, of wanneer u nieuwe afleveringen van de game probeert te downloaden, krijgt u de volgende fout te zien:

Error 0x80072EE2

Deze fout kan optreden wanneer er een onderbreking is in de verbinding van uw computer wanneer Windows Update wordt uitgevoerd.

Oplossing

Als Windows Update wordt uitgevoerd, moet u wachten totdat de update is voltooid voordat u Disney Fairies Hidden Treasures of een aflevering van de game kunt downloaden. Zie het volgende artikel van Microsoft Support voor meer informatie over hoe u dit probleem kunt oplossen: Er kunnen tijdelijke verbindingsfouten optreden wanneer u Windows Update of Microsoft Update gebruikt.