Hulp met State of Decay: Year-One Survival Edition in Windows

State of Decay is een game die door Undead Labs werd ontwikkeld voor verschillende platformen en wordt gepubliceerd door Microsoft Studios. State of Decay is beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360 en Windows.

Hulp krijgen met State of Decay: Year-One Survival Edition

• Voor hulp bij de versie van State of Decay voor Windows gaat u naar de pagina van de Steam Community.
  • Ga naar de pagina op het forum over Undead Labs voor antwoorden op veelgestelde vragen.

State of Decay spelen op verschillende platformen

Deze game kan niet worden gespeeld met andere edities van State of Decay op andere platformen.