Hoe u muziek koopt via de Xbox Music Store voor Windows Phone 7

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten. Zie de Veelgestelde vragen over de stopzetting van Zune voor meer informatie.

Overzicht

In de Xbox Music Store en Windows Phone Store vindt u fantastische nummers, albums, podcasts en nog veel meer om te beluisteren. Sommige items kunnen gratis worden afgespeeld of gedownload of er kan een voorbeeld van worden afgespeeld, meestal met een Xbox Music-pas, maar de meeste items kunnen ook worden gekocht zodat u uw eigen exemplaar kunt bijhouden. Koop items via uw Windows Phone 7.

Muziek kopen

1. Tik bij Start op Music + Videos.
  2. Veeg naar Zune, tik op Store en tik op Muziek.
  3. Veeg naar links of rechts, blader door de beschikbare genres, of tik op Zoeken en typ de titel van een nummer of album of de naam van een artiest.
  4. Wanneer u de muziek vindt die u zoekt, tikt u erop en tikt u op de prijs. (U kunt ook tikken op het item en het vasthouden en daarna tikken op Kopen.)

Opmerking U hebt geen Music-pas nodig om nummers of albums te kopen. U hebt wellicht wel een Music-pas nodig om muziek te streamen. Zie Over Xbox Music-pas voor meer informatie.