U kunt de gebruiksvoorwaarden van Zune niet accepteren

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten. Zie de Veelgestelde vragen over de stopzetting van Zune voor meer informatie.

Overzicht

Wanneer u de Zune-software probeert te gebruiken, kunt u de gebruiksvoorwaarden van Zune niet accepteren.

Oorzaak

Dit probleem doet zich gewoonlijk voor wanneer de gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd of wanneer u een wijziging hebt aangebracht in uw Zune-account.

Wat u kunt proberen

Probeer eerst deze oplossing voor het probleem:

• Meld u van alle programma´s en services met een Microsoft-account af (voorheen de Windows Live ID) voordat u de gebruiksvoorwaarden nog eens probeert te accepteren.
  • Controleer of u correct bij uw Microsoft-account bent aangemeld. Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar de pagina Uw wachtwoord opnieuw instellen. Als dit de account van een minderjarige is, moet u controleren of er toestemming van de ouders is.

Meer informatie over ouderlijk toezicht op Zune vindt u in Ouderlijk toezicht op de Xbox 360-console en Zune Muziek- + videosoftware

Als u de gebruiksvoorwaarden dan nog steeds niet kunt accepteren, probeert u de volgende oplossingen:

Accepteer de voorwaarden op Xbox.com

Meld u aan bij uw Zune-account op Xbox.com of op uw Windows Phone en kijk of u nu wel de gebruiksvoorwaarden kunt accepteren. Dat doet u als volgt:

Xbox.com:

1. Ga naar Xbox.com.
  2. Nadat u zich hebt aangemeld, accepteert u de gebruiksvoorwaarden desgevraagd nogmaals. Als dit lukt, probeert u de Zune-software te openen en terug te gaan naar waar u mee bezig was.

Windows Phone:

Probeer een aankoop te doen op uw Windows Phone Marketplace en de gebruiksvoorwaarden daar te accepteren. Dat doet u als volgt:

• Na Start tikt u op Marketplace en wanneer u een artikel vindt dat u wilt kopen, accepteert u de gebruiksvoorwaarden. Als dit lukt, probeert u de Zune-software te openen en terug te gaan naar waar u mee bezig was.

De historie van Internet Explorer wissen