Er is minder ruimte beschikbaar op uw Zune-speler of Windows Phone 7 dan u had verwacht

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten.

Overzicht

Wanneer u de Zune-software op uw computer gebruikt om de totale opslagruimte op uw Zune-speler of Windows Phone 7 te controleren, ontdekt u dat er minder ruimte beschikbaar is dan u had verwacht.

Wanneer u met de muisaanwijzer over het donkergrijze gedeelte van de balk met Gereserveerde ruimte en andere inhoud gaat, wordt er hier meer ruimte gebruikt dan u had verwacht.

Opmerking In het deel Gereserveerde ruimte en andere inhoud worden gedownloade toepassingen en games weergegeven, evenals inhoud die werd gedownload van andere computers en werd gekopieerd naar de speler of de telefoon. Alle andere media-inhoud, zoals muziek, video's en afbeeldingen, worden in verhouding per type op de balk met opslagruimte weergegeven. Voorbeeld voor weergave van muziek:

Opmerking De beschikbare ruimte zal afwijken van de voorbeelden die hier worden getoond. De balken met opslagruimte van Zune en Windows Phone kunnen er ook enigszins anders uitzien.

Dit kan een van de volgende oorzaken hebben:

• U hebt de synchronisatierelatie tussen uw computer en uw Zune-speler of Windows Phone 7 gewijzigd.
  • U hebt de synchronisatierelatie op een andere computer dan de uwe gewijzigd. Bovendien worden eventuele media die zich reeds op uw apparaat bevinden niet gedetecteerd of beheerd door de Zune-software.
  • U hebt uw Zune-speler of Windows Phone 7 gesynchroniseerd met een andere computer en u hebt geprobeerd inhoud van de software te synchroniseren naar uw apparaat als gast.
  • U hebt de synchronisatieoptie van het apparaat gewijzigd van Alles naar Door mij gekozen items.
  • Er wordt meer gereserveerde ruimte toegewezen aan uw apparaat dan u wilt.
  • U hebt te veel toepassingen of games geïnstalleerd op uw speler of telefoon.