Aangepaste weergaven voor Minecraft: Pocket Edition

Er zijn nu aangepaste weergaven beschikbaar voor uw Minecraft-personages in Minecraft: Pocket Edition. U kunt nieuwe downloaden of door uzelf aangepaste weergaven toevoegen.

Uw weergave maken of selecteren

Op websites als minecraftskinstudio.com is er een ruime keuze aan weergaven waaruit u kunt kiezen, maar ook een editor om uw weergave een persoonlijk tintje te geven. U kunt een kant-en-klare weergave selecteren of uw eigen weergave maken.

De weergave op uw Windows Phone downloaden

Wanneer u uw nieuwe weergave hebt gemaakt of geselecteerd, moet u deze naar uw Windows Phone krijgen:

1. Zoek via uw mobiele apparaat op de website waar u uw nieuwe weergave hebt gemaakt of geselecteerd naar de optie Downloaden of Opslaan.
  2. Selecteer Opslaan wanneer u wordt gevraagd of u het bestand wilt openen of opslaan.
  3. Standaard wordt het bestand opgeslagen in uw map Downloads. Controleer dat de bestandsnaam de extensie .png heeft.

Een weergave toevoegen aan Minecraft: Pocket Edition

De weergave toevoegen aan Minecraft: Pocket Edition en deze gebruiken:

1. Start Minecraft: Pocket Edition.
  2. Ga naar Opties, het pictogram rechtsonder in het hoofdmenu.
  3. Selecteer aan de linkerkant het pictogram Weergaven en selecteer Browse skin.
  4. Ga naar de map Downloads (of de map waar u het .png-bestand op uw telefoon hebt opgeslagen).
  5. Selecteer de nieuwe weergave om door te gaan.

De volgende keer dat u uw game laadt of een nieuwe game start, draagt uw personage de nieuwe weergave.

Probleemoplossing

Ga naar de pagina van de Minecraft-community voor meer hulp en informatie als u een probleem hebt met het toevoegen van uw weergave aan de game.