Minecraft: Pocket Edition-app op mobiele apparaten - Help

Minecraft is nu beschikbaar op tal van mobiele apparaten (waaronder Windows Phone, iOS-apparaten en Android-apparaten), en hulp krijgen varieert, afhankelijk van uw apparaat.

Minecraft spelen op andere apparaten en platformen

Minecraft: Pocket Edition kan worden gespeeld met andere apparaten waarop Pocket Edition op hetzelfde netwerk wordt gespeeld. Deze game kan niet online worden gespeeld of met Xbox consoles of andere versies van Minecraft.

Opmerking Minecraft: Xbox 360 Edition kan alleen worden gespeeld met andere Xbox 360-consoles op Xbox Live en de Xbox One Edition kan alleen online worden gespeeld met andere Xbox One-consoles. Deze game kan niet worden gespeeld met andere versies van Xbox consoles of andere versies van Minecraft.