Details release Xbox op Windows Phone 8.1

In de Windows Phone Store zijn er regelmatig updates beschikbaar voor Xbox Music en Xbox Video. Hieronder ziet u informatie over de meest recente versie van de Xbox Music- en Xbox Video-apps.

Oplossingen

Xbox Music voor Windows Phone 8.1

De Xbox Music-app voor Windows Phone 8.1 installeren

Functies en details van de Music-app versie 2.6.224.0 (uitgegeven op 27 augustus 2014):

• U ziet nu fantastische beelden van artiesten en visualisaties wanneer u muziek afspeelt op uw live tegel met Windows Phone 8.1 Update (8.10.14141.167 of hoger).
  • Albumhoezen zouden nu veel betrouwbaarder moeten verschijnen in alle gebieden van de app, voor bestanden met albumhoezen via ID3-tags V2.3 en lager, en alle content van de store.
  • Verder hebben we een aantal problemen opgelost, met de nadruk op:
    • Prestaties/pagina's laden.
    • Voorkomen van onverwacht afsluiten van de app.
    • De geheugenruimte die wordt ingenomen beperken, wat ertoe leidt dat de app minder wordt opgeschort en beëindigd tijdens multitasking.
    • Aanpakken van problemen met duplicaten in playlist.
    • Interacties van onlangs afgespeeld opschonen.

Functies en details van de Music-app versie 2.6.186.0 (uitgegeven op 8 augustus 2014):

• Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw favoriete muziek via onze nieuwe functie Recent af te spelen.
  • Met Windows Phone 8.1 Update kunt u uw kinderen veilig muziek laten afspelen met onze ondersteuning voor muziek in Kid’s Corner.
  • De app starten en erin navigeren gaat merkbaar sneller, vooral bij de pagina´s voor tracks, artiesten en albums.
  • Verder hebben we een aantal problemen opgelost, met de nadruk op:
    • Albumhoezen en de betrouwbaarheid van metagegevens (hierin binnenkort meer).
    • Onverwacht afsluiten van de app en af en toe een zwart scherm.
    • Afspeellijsten kunnen nu overal in willekeurige volgorde worden afgespeeld (niet alleen de eerste 100).

Functies en details van de Music-app versie 2.6.155.0 (uitgegeven op 18 juli 2014):

• Uw verzameling wordt sneller geladen, vooral de lijsten met de verzameling en gegevens over artiesten.
  • Bladeren door de lijsten met albums en artiesten in uw verzameling gaat vlotter.
  • Terwijl uw telefoon wordt opgeladen, zal de app indien mogelijk synchroniseren met uw verzameling in de cloud.
  • Betere berichtgeving naarmate uw verzameling wordt uitgebreid en gesynchroniseerd met de cloud.
  • We hebben ook een aantal bugs opgelost! Er werden een paar merkbare problemen aangepakt:
    • Albumhoezen die niet verschijnen (of verkeerd verschijnen via de versie van de catalogus van Xbox Music) wanneer aanwezig in lokale MP3's.
    • Bladeren door een playlist verloopt schokkerig en lijkt eindeloos door te gaan.
    • Als uw verzameling in willekeurige volgorde wordt afgespeeld, zijn er te weinig nummers en zitten er duplicaten tussen.
    • Items met 'Nieuwe muziek' worden twee keer of helemaal niet weergegeven.

Functies en details van de Music-app versie 2.6.123.0 (uitgegeven op 2 juli 2014):

• Verbeteringen aan hoe de app zich gedraagt wanneer er een slechte verbinding is.
  • Verbeterde verwerking van downloadfouten, zodat er minder en duidelijkere berichten worden ontvangen.
  • Wanneer uw telefoon wordt opgeladen, zal de app uw verzameling op de achtergrond bijwerken vanaf het flashstation of de SD-kaart.
  • 70 functionele bugs opgelost. Er werden een paar merkbare problemen opgelost:
    • Onverwachte duplicaten van afspeellijsten/items op afspeellijst werden weergegeven.
    • Downloads werden niet hervat nadat de netwerkverbinding verbroken was en weer tot stand werd gebracht.
    • Gekochte nummers verschenen twee keer in de collectie.
    • "Zoeken naar muziek" werd weergegeven wanneer er niets veranderd was.

Functies en details van de Music-app versie 2.5.3991.0 (uitgegeven op 18 juni 2014):

• Het gaat nu wat sneller om de app te hervatten en erin te bladeren.
  • Als we een nummer niet kunnen afspelen, krijgt u nu een foutbericht met informatie die nuttiger is.
  • We gaan beter om met verbindingsstatussen.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de albumhoes niet werd weergegeven voor nummers in de afspeellijst die niet in uw collectie staan.
  • Stabiliteitsverbeteringen bij het bladeren door lijsten en de app starten vanaf Cortana.
  • Content wordt gesynchroniseerd op de achtergrond na updates van de app.

Functies en details van de Music-app versie 2.5.3965.0 (uitgegeven op 10 juni 2014):

• Sneller bladeren door de lijst met nummers.
  • U kunt nu meer dan 100 nummers aan uw afspeelwachtrij toevoegen! Dat betekent dat u bij "alles in willekeurige volgorde afspelen" meer variatie krijgt in uw luisterervaring.
  • App-tegels en vastgemaakte tegels ondersteunen aangepaste achtergronden en themakleuren.
  • Achtergronden van artiesten worden nu vlotter geladen.
  • Nummers die al in uw verzameling zitten, kunnen nu gekocht worden.

Functies en details van de Music-app versie 2.5.3929.0 (uitgegeven op 23 mei 2014):

• Vegen over de albumhoes op het scherm Nu afspelen om een ander nummer te kiezen.
  • Gewijzigde lay-out van gebruikersinterface om meer ruimte vrij te maken voor content.
  • Oplossingen voor kleine bugs.

Functies en details van de Music-app versie 2.5.3884.0 (uitgegeven op 9 mei 2014):

• Audio scrubbing wordt nu ondersteund! Schuif de voortgangsbalk van het nummer op het scherm Nu afspelen om naar het gewenste punt te gaan.
  • Vlottere animaties FFW en REW.
  • UI-oplossingen om zichtbaarheid van content te verbeteren.
  • Bug opgelost waarbij nummers verkeerd werden verwijderd van afspeellijsten.
  • Oplossingen voor onverwacht afsluiten van app.

Functies en details van de Music-app versie 2.5.2842.0 (uitgegeven op 25 april 2014):

• Tal van oplossingen voor stabiliteit, inclusief veel van de gemelde zwarte schermen.
  • Volledige integratie van Cortana, inclusief afspelen van playlists op naam.
  • Opschoning van UI om animaties en overgangen tussen UI-weergaven te verbeteren.
  • Verbeterde berichtgeving voor gegenereerde fouten, zoals niet-afspeelbare content in verzamelingen.

Functies en details van de Music-app versie 2.5.1330.0 (uitgegeven op 14 april 2014):

• Initiële release van Xbox Music voor Windows Phone 8.1.

Xbox Video voor Windows Phone 8.1

De Xbox Video-app voor Windows Phone 8.1 installeren

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.6.205.0 (uitgegeven op 18 augustus 2014):

• Apps starten sneller, sneller afspelen voor streamen, gedownloade bestanden en persoonlijke video.
  • Meer informatieve foutberichten voor problemen met geofencing en downloadbeperkingen.
  • Betere zoekresultaten.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.6.181.0 (uitgegeven op 31 juli 2014):

• De knop voor volledig scherm werd opgelost en is weer beschikbaar tijdens het afspelen.
  • We hebben diverse problemen over het hervatten van content opgelost:
    • Schokkerig beeld na hervatten van afspelen.
    • In sommige gevallen begon het hervatten van het afspelen een paar seconden na het punt waar u was gestopt.
    • De locatie voor hervatten ging verloren wanneer u ondertiteling in- of uitschakelde.
  • Aanvullende verbeteringen, waaronder:
    • Sommige persoonlijke video's konden niet worden verwijderd.
    • In sommige gevallen werden niet alle items hersteld wanneer de aankoopgeschiedenis werd hersteld.
    • Voor bepaalde seizoenspassen waren er problemen om een licentie voor downloaden te verkrijgen.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.6.154.0 (uitgegeven op 18 juli 2014):

• Sneller laden voor persoonlijke video's, films en tv-programma's in uw verzameling.
  • Verlopen gehuurde downloads worden nu automatisch opgeschoond om schijfruimte vrij te maken.
  • Aanvullende verbeteringen van bugs.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.6.115.0 (uitgegeven op 2 juli 2014):

• In sommige gevallen stond er een verkeerde aftelling in meldingen van verstrijken van huurperiodes.
  • Sommige klanten kregen de fout "Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar voor streaming. Download naar uw apparaat om te bekijken" te zien wanneer ze hun eigen films of tv-afleveringen afspeelden.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.5.3989.0 (uitgegeven op 18 juni 2014):

• Sommige klanten kregen voortdurend het bericht "Laden..." te zien in plaats van hun verzameling.
  • In sommige gevallen werden pagina's met informatie over tv en films niet geladen.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.5.3962.0 (uitgegeven op 6 juni 2014):

• De Xbox Video-tegel op het Home-scherm ondersteunt nu aangepaste achtergronden en themakleuren, zonder dat daarvoor een app van een andere leverancier nodig is.
  • We hebben de telemetriegegevens van de recentste release gebruikt om een stabiliteitsprobleem dat de voorbije 30 dagen 75% van onze gerapporteerde onverwachte afsluitingen van de app veroorzaakte, op te sporen en op te lossen.
  • Sommige gedownloade content was niet beschikbaar voor afspelen wanneer de telefoon offline was (m.a.w. wanneer de telefoon geen internetverbinding had of in vliegtuigmodus stond).
  • Bepaalde problemen met timing achter de schermen konden een uitzondering creëren waarbij bepaalde content onder licentie niet kon worden gedownload.
  • Sommige gedownloade content kon niet worden afgespeeld nadat via de gebruikersinterface naar streaming was overgeschakeld.
  • De app werd onverwacht afgesloten na aankoop van een tv-seizoen met een groot aantal afleveringen.
  • Schokkerig beeld/framesnelheid na hervatten van afspelen.
  • Links naar tv-seizoenen in In de kijker verwezen naar de pagina's met details voor het verkeerde seizoen in die tv-serie.
  • Een probleem met tussenpozen waarbij film- en tv-verzamelingen soms leeg leken wanneer de telefoon offline was.
  • In sommige gevallen werd gekochte film- en tv-content niet weergegeven in de verzameling van een gebruiker.
  • Diverse problemen met lokalisatie.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.5.3929.0 (uitgegeven op 23 mei 2014):

• Probleem opgelost dat vele gebruikers meldden in beoordelingen in de store, waarbij de app onmiddellijk na het opstarten stopte, na een upgrade van Windows Phone 8.0. Dit probleem was moeilijk te reproduceren voor ons, daarom hebben we extra hooks toegevoegd zodat we beter kunnen begrijpen waarom dit probleem optreedt.
  • Betere foutmeldingen wanneer een huurperiode is verlopen.
  • Probleem opgelost met offline afspelen van gedownloade films.
  • Diverse problemen met lokalisatie opgelost.
  • Probleem opgelost waarbij collecties van Xbox Video lege content weergaven na een upgrade of opnieuw starten.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.5.3886.0 (uitgegeven op 13 mei 2014):

• Kleine oplossingen en verbeteringen.

Belangrijke updates van de Video-app versie 2.5.1388.0 (uitgegeven op 14 april 2014):

• Initiële release van Xbox Video voor Windows Phone 8.1.