Xbox Video bekijken op Windows Phone 8

Wanneer u een film of tv-programma huurt via Xbox Video, is deze content beschikbaar in uw collectie en volgt deze u van scherm naar scherm. U kunt de content bekijken op Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 of op video.xbox.com.

Windows Phone 8

Download de Xbox Video-app vanaf de Windows Phone Store. Via deze app kunt u video's kopen of huren en de versie (SD of HD) kiezen die u op een Windows Phone 8 wilt bekijken.

Een keer kopen of huren, bekijken waar en wanneer u maar wilt

U kunt een film of tv-programma huren of kopen op één apparaat en deze content dan bekijken op elk apparaat met Xbox Video (zoals Xbox One, Xbox 360, pc met Windows 8.1, tablet met Windows RT 8.1, Windows Phone 8) of op video.xbox.com.

Opmerking Wanneer u een ander apparaat gebruikt, moet u zorgen dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account die u hebt gebruikt om de video te kopen.

Draagbare bladwijzers

Met draagbare bladwijzers weet u steeds waar u gekomen bent in een video als u deze op een ander apparaat verder wilt bekijken. Met draagbare bladwijzers kunt u een gekochte of gehuurde video op een apparaat beginnen te bekijken en daarna verder gaan op een ander apparaat en verder kijken vanaf het punt waar u was gestopt.