Fout 8300300B treedt op wanneer u de Windows Phone-app voor desktop gebruikt om muziek of video van iTunes met Windows Phone 8 te synchroniseren

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u uw iTunes-muziek- of -videobibliotheek met uw Windows Phone 8 probeert te synchroniseren met de Windows Phone-app voor desktop:

8300300B

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Verwijder de app en installeer de app opnieuw

Verwijder de Windows Phone-app voor desktop, installeer de app opnieuw en probeer het opnieuw.

Oplossing 2: Herstel de standaardbibliotheken

Probeer de standaardbibliotheken te herstellen en probeer uw iTunes-account daarna opnieuw te synchroniseren.

Opmerking Deze procedure heeft geen invloed op de gegevens in de bibliotheken.

1. Start Verkenner (Windows Verkenner in Windows 7).
  2. Klik op Bibliotheken in het venster links. Als u Bibliotheken niet in de lijst ziet, klik dan in het menu bovenaan op het scherm op Weergeven. Zorg dat het vakje Bibliotheken weergeven in het menu Navigatievenster is geselecteerd.
  3. Selecteer alle bibliotheken (Documenten, Afbeeldingen, Muziek en Video's) met de rechtermuisknop en klik op Verwijderen.
  4. Selecteer Bibliotheken in het venster links en klik met de rechtermuisknop op Standaardbibliotheken herstellen.

Zo worden de bibliotheken opnieuw gemaakt. Alle gegevens in de bibliotheekmappen zouden nu toegankelijk moeten zijn via bibliotheken in Verkenner (of Windows Verkenner).

Oplossing 3: Synchroniseer vanaf de bibliotheken in Windows

Probeer het volgende als u niet kunt synchroniseren vanaf de iTunes-bibliotheek, maar wel kunt synchroniseren vanaf de bibliotheken in Windows:

1. Blader naar de map met de iTunes-bibliotheek in Verkenner (Windows Verkenner in Windows 7).
  2. Tik of klik op de pijl naast In bibliotheek opnemen en klik op Muziek of Video. Zo zouden muziek- of videobestanden moeten worden toegevoegd aan de Windows Phone-app voor desktop.
  3. Start de Windows Phone-app voor desktop opnieuw en probeer het opnieuw.

Oplossing 4: Los synchronisatiefouten op

Zie Synchronisatiefouten tussen Windows Phone en iTunes oplossen (Windows) om synchronisatiefouten tussen Windows Phone en iTunes op te lossen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.