Fout 0x80151006 treedt op wanneer u Games for Windows Live probeert te gebruiken

Probleem

U krijgt wellicht de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u Games for Windows Live probeert te gebruiken:

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151006

Dit kan betekenen dat uw Microsoft-account geldig is, maar niet gekoppeld is aan een Games for Windows Live-account.

Oplossing

U moet een nieuwe Games for Windows Live-account aanmaken. Zie Een Games for Windows Live-account instellen voor meer informatie.

Als het probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.