Foutbericht "Error: The profile could not be signed in to Live" treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Games for Windows Live.

Probleem

U krijgt wellicht het volgende foutbericht te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij Games for Windows Live:

Error: The profile could not be signed in to Live

Dit betekent het volgende:

• Uw computer is niet met internet verbonden.
  • Er is een probleem met uw Microsoft-account.

Oplossing

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

• Oplossing 1: Controleer dat uw computer verbonden is met internet
    Open een webpagina in een browser om te controleren dat uw computer verbonden is met internet.
  • Oplossing 2: Controleer dat u zich kunt aanmelden bij uw Microsoft-account
    Controleer dat u zich kunt aanmelden bij uw Microsoft-account om dit probleem op te lossen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:
  1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
    Opmerking Als u uw wachtwoord bent vergeten of u niet kunt aanmelden met uw wachtwoord, gaat u naar de pagina Uw wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Noteer eventuele foutberichten die worden weergegeven.
  3. Nadat u eventuele fouten hebt opgelost, controleert u de gegevens voor uw Microsoft-account. Controleer bijvoorbeeld de factuurgegevens of de gegevens in het deel Wachtwoord en beveiligingsgegevens.
  4. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u opnieuw aan.
  5. Probeer u nogmaals aan te melden bij Xbox Live.