Foutbericht "Uw pc voldoet niet aan de minimumvereisten" treedt op wanneer u een game of app van de Windows Store probeert te installeren

Probleem

Wellicht krijgt u het volgende foutbericht te zien wanneer u een game of app van de Windows Store probeert te installeren:

Sorry, deze app kan niet worden geïnstalleerd omdat uw pc niet aan de minimumvereisten voldoet.

Dit kan betekenen dat uw computer een specifieke game of app niet kan uitvoeren. U ontvangt dit foutbericht bijvoorbeeld als uw systeemhardware niet voldoet aan de minimale systeemvereisten.

Oplossing

Bekijk de systeemvereisten voor de game of app om te bepalen of uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de toepassing. U kunt de minimale systeemvereisten voor de game of app bekijken op het tabblad Details van het item in de Windows Store.

Opmerking Games die alleen x86 en x64 processors ondersteunen, zijn niet compatibel met apparaten met Windows RT. Voor apparaten met Windows RT zoekt u ARM in de lijst met ondersteunde processors.