Fout c00d1354 of x0c00d1354 treedt op wanneer u Xbox-apps op een apparaat met Windows 8, Windows 8.1 of Windows RT gebruikt

Probleem

U krijgt wellicht een van de volgende foutcodes en foutberichten te zien wanneer u Xbox-apps gebruikt op uw apparaat met Windows 8, Windows 8.1 of Windows RT.

Opmerking Xbox-apps op Windows 8, Windows 8.1 en Windows RT omvatten de Games-app, de Music-app, de Video-app en de SmartGlass-app.

c00d1354
x0c00d1354
Sign in to preview or play this
Can't play

Dit kan het volgende betekenen:

• U bent niet aangemeld bij de Windows Store.
  • U bent niet gemachtigd voor toegang tot de inhoud.
  • U probeert de content te bekijken vanaf een kinderaccount die geen toegang heeft tot expliciete content.
Opmerking Content van de Windows Store die als expliciet is gemarkeerd, is niet beschikbaar voor personen met een kinderaccount, tenzij dit in Ouderlijk toezicht is toegestaan door de ouders. Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over onlineveiligheid en instellen van ouderlijk toezicht op uw Xbox 360-console. Meld u aan bij uw Microsoft-account om uw instellingen voor ouderlijk toezicht te bekijken of aan te passen.

Oplossingen

• Meld u aan bij de Windows Store. Als u het bericht “Sign in to preview or play this” te zien krijgt, tikt of klikt u op Store op het Startscherm van de taakbalk op uw bureaublad. U moet verbonden zijn met het internet om de Store te openen en u moet zich aanmelden met een Microsoft-account. Probeer daarna uw actie opnieuw.
  • Sluit de app, start opnieuw en probeer het nog eens. Sluit de app die u aan het gebruiken bent, start deze opnieuw en probeer de actie opnieuw uit te voeren.
  • Meld u aan bij een account met de juiste toestemmingen. Als u expliciete content probeert af te spelen of er een voorbeeld van probeert af te spelen, moet u zich aanmelden bij een account die gemachtigd is om de content af te spelen.
  • Probeer de Probleemoplosser voor apps uit te voeren. De Probleemoplosser voor apps kan sommige problemen met apps en de Store automatisch identificeren en oplossen.
Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.