Foutcode c00d1376 of x0c00d1376 treedt op wanneer u Xbox-apps in Windows gebruikt

Probleem

U krijgt een van de volgende foutcodes en foutbericht te zien wanneer u een Xbox-app in Windows gebruikt.

c00d1376

x0c00d1376

The terms of service have been updated. Click Terms of Service to read and accept the terms in a web browser, then return to this screen to sign in.

Dit betekent dat u de nieuwe of bijgewerkte gebruiksvoorwaarden moet accepteren.

Oplossing

Als u deze fout te zien krijgt, komt dat omdat u de bijgewerkte gebruiksvoorwaarden niet hebt geaccepteerd. Zorg dat u de huidige Gebruiksvoorwaarden van Xbox hebt geaccepteerd.

Als deze fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.