Fouten oplossen die optreden in Xbox-apps op uw pc met Windows 8

Hoe u problemen met de snelheid en de stabiliteit van Xbox-apps op uw computer met Windows 8 kunt oplossen. Dit artikel is van toepassing op:

Zie het volgende voor hulp met problemen met Xbox Music en Xbox Video:

Problemen oplossen

Problemen om aan te melden bij Xbox Live

Zie het volgende voor informatie over het oplossen van problemen met aanmelden bij Xbox Live:

Online snelheid en vertraging verbeteren

Ga naar Verbinding maken met Xbox Live vanaf een computer voor informatie over oplossen van problemen met online prestaties en downloaden.

Belangrijke updates downloaden

Zorg dat de recentste updates voor Windows op uw computer zijn geïnstalleerd. Controleer bovendien dat de juiste versie van DirectX op uw computer is geïnstalleerd. Ga als volgt te werk om dit te controleren:

Stuurprogramma's bijwerken

Voor problemen weergave of geluid, hebt u wellicht nieuwe stuurprogramma's voor uw grafische en geluidshardware nodig. Werk uw stuurprogramma's regelmatig bij. Zelfs als uw hardware nieuw is, kunt u beter controleren of er updates zijn. Gebruik de volgende oplossing om de recentste stuurprogramma's op te halen:

• De eenvoudigste manier om de recentste stuurprogramma's op te halen is Windows Update uit te voeren. Zo worden de recentste stuurprogramma's gecertificeerd door Microsoft voor uw computer gedownload. Gebruik deze methode als u niet vertrouwd bent met de details van uw computerhardware.
  • Ga na bij de fabrikant van uw computer of hardware wat de recentste stuurprogramma's zijn. Dit is de beste optie voor laptops en kleine standaard-pc's.
  • Download een referentie-stuurprogramma voor uw hardware. Dit is de beste optie voor zware gebruikers en pc's op maat.