Lijst met functies van Xbox op Windows

Kenmerken van Xbox in Windows 8.1 en Windows RT 8.1

Xbox SmartGlass

Beschrijving

Met Xbox SmartGlass kunt u uw apparaat met Windows 8.1 gebruiken als tweede scherm, om intelligent te communiceren met uw Xbox 360-console1. Het helpt uw apparaten samen te werken om uw ervaringen met tv-programma's, films, muziek, sport en games te verbeteren. Met eenvoudige gebaren kunt u alles op uw tv besturen en ermee communiceren op uw Windows-apparaat.

Opmerking Voor SmartGlass zijn een Xbox 360 en een internetverbinding vereist. Zie de volgende lijst met functies van Xbox SmartGlass om te zien welke functies beschikbaar zijn in uw regio.

Functies van Xbox SmartGlass

• Uw apparaten werken op een intelligente manier samen om een nieuwe entertainmentervaring te creëren2.
  • Controleren van en communiceren met uw favoriete tv-programma's3, films4, muziek5 en games6.
  • Genieten van interessante interactieve activiteiten en nieuwe content over wat u op dit moment bekijkt op uw tv2.
  • Op een nieuwe manier Xbox 360-games6 spelen, waarbij u uw Windows 8.1-apparaat gebruikt als uw tweede scherm1.
  • Moeiteloos uw weergave van gekochte tv-programma's3 en films4 wisselen tussen uw Windows 8.1-apparaat en uw Xbox 360-console6.
  • Met een Xbox Live Gold-lidmaatschap (apart verkocht) kunt u uw browser besturen op uw Xbox 360: navigeren, bladeren en knijpen om in te zoomen.
  • Met een Xbox Live Gold-lidmaatschap kunt u uw account beheren, codes inwisselen, het adres van een website in uw browser typen7 dit alles via eenvoudige tekstinvoer vanaf uw Windows 8.1-apparaat.
  • Genieten van interessante details en ervaringen, in real time, in bepaalde tv-programma's3, films4 en games6 op uw Xbox 360.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox SmartGlass-ervaringen zijn beschikbaar bij bepaalde games en Xbox Live-content. Voor bepaalde content zijn een Xbox Live Gold-lidmaatschap en extra vergoedingen en/of vereisten van toepassing.

2 Xbox SmartGlass is beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongkong, Hongarije, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

3 Xbox TV Store is beschikbaar in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

4 Xbox Movies Store is beschikbaar in Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

5 SmartGlass-ervaringen voor muziek zijn beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

6 Xbox 360 Games zijn beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongkong, Hongarije, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

7 Tekstinvoer is momenteel beperkt tot alfanumerieke tekens.

Xbox-games

Beschrijving

Ontdek de nieuwste topgames, uw favoriete klassiekers en exclusieve games voor Windows. Houd uw voortgang bij voor de games die u speelt en bekijk hoe u het doet ten opzichte van uw vrienden. Bovendien kunt u zien wat uw vrienden doen en berichten naar uw vrienden sturen. Zie de volgende lijst met functies van Xbox Games om te zien welke functies beschikbaar zijn in uw regio.

Functies Xbox Games

• Games en extra's voor uw pc ontdekken en kopen.
  • Details van games, inclusief extra's, prestaties, schermafdrukken en klassementen bekijken1.
  • Via gamemeldingen komt u te weten wanneer u aan de beurt bent en wanneer uw vrienden u uitnodigen om te spelen.
  • Uw gamevoortgang en achievements bijhouden en vergelijken met die van uw vrienden.
  • Tekstberichten naar uw vrienden sturen en ontvangen.
  • Bekijken welke games uw vrienden spelen op hun Windows 8.1-apparaat, Windows Phone of Xbox 3601.
  • Uw profiel en bakens bewerken.
  • Uw games, achievements en profiel delen met uw vrienden.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox 360 Games zijn beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongkong, Hongarije, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Xbox Music

Beschrijving

Xbox Music brengt u al uw favoriete muziek in een eenvoudige app. Muziek uit uw persoonlijke verzameling afspelen en beheren, bladeren en nummers kopen in de Xbox Music Store. Onmiddellijk miljoenen nummers gratis streamen op uw Windows 8.1-apparaat. Of een Xbox Music-pas kopen voor onbeperkte toegang tot muziek op al uw apparaten.

Functies Xbox Music

• Uw persoonlijke muziekverzameling beheren.
  • Afspeellijsten met uw favoriete nummers maken en bewerken.
  • Uw afspeellijsten van iTunes importeren. Gratis beluisteren! Miljoenen nummers van de Xbox Music Store streamen op uw Windows 8.1-apparaat.
  • Met een Xbox Music-pas kunt u uw muziekverzameling vanaf de website van Xbox Music streamen2.
  • Radio creëert in een handomdraai aangepaste playlists met uw favoriete artiesten1.
  • Nummers en albums kopen en toevoegen aan uw persoonlijke collectie1.
  • Details bekijken over artiesten, met foto's, biografieën, albumlijsten en verwante artiesten1.
  • Verbeterd bladeren: in- en uitzoomen met uw vingers of uw muis om muziek in uw collectie te zoeken.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox Music Store is beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

2 Xbox Music-pas is beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Xbox Video

Beschrijving

Xbox Video brengt u de recentste video's en tv-programma's in HD op uw apparaat met Windows 8.1 en maakt het eenvoudig om uw favoriete video's en tv-programma's te bekijken waar u ook bent. U kunt nieuwe blockbusters en klassieke favorieten huren en kopen of de nieuwste episodes van de nieuwste tv-programma's bekijken. Met Xbox Video krijgt u 'instant-on HD' , waarmee u onmiddellijk kunt kijken. Zie de volgende lijst met functies van Xbox Video om te zien welke functies beschikbaar zijn in uw regio.

Functies Xbox Video

• Genieten van uw videoverzameling.
  • De nieuwste films huren of kopen op uw Windows 8.1-apparaat1.
  • De recentste tv-programma's bekijken de dag nadat ze worden uitgezonden2.
  • Onmiddellijk in HD bekijken1.
  • Recensies van klanten en critici bekijken wanneer u programma's kiest1.
  • Snel en eenvoudig vinden wat u zoekt.
  • Gedetailleerde beschrijvingen van uw favoriete films1 en tv-programma's2 krijgen.
  • Ondertiteling is beschikbaar voor vele films en tv-programma's3.
  • Uw weergave wisselen van uw pc naar uw Xbox 360 met een druk op de knop1,2.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox Movies Store is beschikbaar in Australië, Oostenrijk, België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

2 Xbox TV Store is beschikbaar in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

3 Ondertiteling is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.