Fout 8015D004 treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgt wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live:

This action cannot be performed at this time, please try again later. For more information, go to www.xbox.com/support: 8015D004

Dit kan betekenen dat uw Microsoft-account geblokkeerd of inactief is.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, controleert u de beveiligingsgegevens in uw Microsoft-account en voegt u deze indien nodig toe. Meld u hiervoor aan bij uw account, klik op Mijn account en klik op Microsoft-accountbeveiliging. Nadat u de beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account hebt gecontroleerd en bijgewerkt, probeert u zich opnieuw aan te melden bij Xbox Live.

Opmerking Als u een bericht krijgt dat uw Microsoft-account is geblokkeerd, volg dan de instructies op het scherm om uw account te deblokkeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.