U kunt ouderlijke toestemming niet voltooien bij de aanmaak van een Xbox Live-kinderaccount

U kunt het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet voltooien wanneer u een Xbox Live-kinderaccount aanmaakt. Wanneer u dat probeert, keert u steeds weer terug naar een vorig punt in het proces.

Dit kan betekenen dat er informatie ontbreekt of dat er verkeerde informatie in de Microsoft-account van de ouder of het kind staat.

Oplossing

Controleer de persoonlijke gegevens in beide Microsoft-accounts om dit probleem op te lossen.

Opmerking Als Xbox Live u vraagt een creditcard op te geven voor validering van de ouderlijke toestemming en u niet in de Verenigde Staten woont, betekent dit het volgende:

• Het veld met het land in de Microsoft-account van uw kind is verkeerd ingevuld.
  • Het veld met het land in de Microsoft-account van uw kind is leeg.

Controleer de persoonlijke gegevens in de Microsoft-account van de ouder

Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Ga naar de Aanmeldpagina en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van de Microsoft-account van de ouder.
  2. Controleer de volgende informatie op de pagina Persoonlijke gegevens:
    1. Geboortedatum
    2. Geslacht (optie)
    3. Land/regio (verplicht)
    4. Postcode (optie)
    5. Tijdzone (optie)
  3. Klik op Opslaan, klik rechtsboven op de naam van de ouder en klik op Afmelden.

Controleer de persoonlijke gegevens in de Microsoft-account van het kind

Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Ga naar de Aanmeldpagina en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van de Microsoft-account van het kind.
  2. Controleer onder Persoonlijke gegevens dat Land/regio correct is. Als dat niet zo is, klikt of tikt u op Bewerken en werkt u de gegevens bij.
  3. Klik of tik op Opslaan, klik rechtsboven op de naam van het kind en klik op Afmelden.

Opmerking In sommige gevallen kunt u de instelling voor land/regio in de kinderaccount pas wijzigen wanneer u de informatie in de account van de ouder hebt gecontroleerd. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden als u het land/de regio in de kinderaccount instelt op "VS". Neem contact op met Xbox Support als u deze instelling in de kinderaccount niet kunt wijzigen. U hebt het e-mailadres van de Microsoft-account van de ouder en het kind nodig.

Neem contact op met Xbox Support als u nog steeds problemen hebt om ouderlijke toestemming te geven nadat u de informatie in de account hebt gecontroleerd.

Meer informatie over het beheren van kinderaccounts op Xbox

• Blader door artikels over beveiliging en onlineveiligheid voor uw Xbox One-gezin.
    • Blader door artikels over beveiliging en ouderlijk toezicht voor Xbox 360.