U kunt ouderlijke toestemming niet voltooien bij de aanmaak van een Xbox Live-kinderaccount

Probleem

U kunt het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet voltooien wanneer u een Xbox Live-kinderaccount probeert aan te maken. Wanneer u dat probeert, keert u steeds weer terug naar een vorig punt in het proces.

Dit kan betekenen dat er informatie ontbreekt of dat er verkeerde informatie in de Microsoft-account van de ouder of het kind staat.

Oplossing

Controleer de gegevens in beide Microsoft-accounts om dit probleem op te lossen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

Opmerking Als u wordt gevraagd een creditcard op te geven voor validering van de ouderlijke toestemming en u niet in de Verenigde Staten woont, betekent dit het volgende:

• Het veld met het land in de Microsoft-account van uw kind is verkeerd ingevuld.
  • Het veld met het land in de Microsoft-account van uw kind is leeg.
  1. Controleer de persoonlijke gegevens in de Microsoft-account van de ouder. Voer hiervoor de volgende stappen uit:
    1. Ga naar de Aanmeldpagina en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van de Microsoft-account van de ouder.
    2. Selecteer Algemene informatie.
    3. Controleer de volgende informatie op de pagina Persoonlijke gegevens:
      1. Geboortedatum
      2. Geslacht (optie)
      3. Land/regio (verplicht)
      4. Postcode (optie)
      5. Tijdzone (optie)
    4. Klik op Opslaan, klik op de naam van de ouder rechtsboven en klik op Afmelden.
  2. Controleer de persoonlijke gegevens in de Microsoft-account van het kind. Voer hiervoor de volgende stappen uit:
    1. Ga naar de Aanmeldpagina en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van de Microsoft-account van het kind.
    2. Selecteer Algemene informatie.
    3. Controleer de volgende informatie op de pagina Persoonlijke gegevens:
      1. Geboortedatum
      2. Geslacht (optie)
      3. Land/regio (verplicht)
      4. Postcode (optie)
      5. Tijdzone (optie)
    4. Klik op Opslaan, klik op de naam van het kind rechtsboven en klik op Afmelden.

Opmerking In sommige gevallen kunt u de instelling voor land/regio in de kinderaccount niet wijzigen voordat de informatie in de account van de ouder is gecontroleerd. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden als het land/de regio in de kinderaccount is ingesteld op VS. Als u de instelling voor het land/de regio in de kinderaccount niet kunt wijzigen, neem dan contact op met Xbox Support. U hebt het e-mailadres van de Microsoft-account van de ouder en het kind nodig.