Uw Microsoft-account opnieuw openen

Uw Microsoft-account opnieuw openen Als u uw Microsoft-account weer wilt openen, meld u dan aan met uw e-mailadres en wachtwoord.

Als u uw Microsoft-account sluit, is er een periode van 60 dagen waarin u van gedachten kunt veranderen en uw account weer kunt openen. Na 60 dagen wordt uw Microsoft-account permanent verwijderd en kunt u uw account niet meer opnieuw openen. Zie Uw Microsoft-account afsluiten voor meer informatie.

Uw Microsoft-account opnieuw openen

Volg deze stappen om uw Microsoft-account opnieuw te openen:

1. Ga naar account.microsoft.com en meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).
  2. U wordt gevraagd om de beveiligingscode die u ontvangt in te voeren, zodat we weten dat we de account voor uzelf opnieuw openen. Nadat u de beveiligingscode hebt ingevoerd, wordt uw account opnieuw geopend.

Opmerkingen

• Eventuele resterende tijd in uw abonnement zal voor u beschikbaar zijn, maar u kunt de tijd die is verstreken toen uw account gesloten was, niet terugkrijgen.
  • Als u automatisch verlengen had uitgeschakeld voor uw Xbox Live-abonnement, moet u dit weer inschakelen via de stappen in Automatisch verlengen instellen voor Xbox Live Gold-abonnementen.
  • Als u eventuele abonnementen gewoon had geannuleerd of als uw abonnement was afgelopen, dan moet u het abonnement opnieuw kopen.

Uw Xbox-profiel, samen met alle games, muziek en video's gekoppeld aan uw profiel, zullen beschikbaar zijn wanneer u zich de volgende keer aanmeldt op uw console.

Opmerking Als u voordat u uw Microsoft-account had gesloten, eventuele andere abonnementen of services gekoppeld aan uw account had geannuleerd, dan moet u deze abonnementen wellicht herstellen. Zie voor meer informatie de websites voor ondersteuning voor de andere services die u gebruikt.