Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox kunt gebruiken

U kunt uw Xbox Live-profiel eenvoudig op meerdere consoles gebruiken. U kunt uw Xbox-profiel bijvoorbeeld gebruiken bij een vriend of vriendin, of op een tweede console bij u thuis.

Uw Xbox-profiel van de ene naar de andere console verplaatsen

Voordat u uw Xbox-profiel op een andere console kunt gebruiken, dient u dit naar een andere console van de Xbox Live-service of van een draagbaar opslagapparaat (flashstation of geheugenkaart) te downloaden.

Opmerkingen

• U kunt uw Xbox-profiel naar meerdere consoles downloaden. U kunt zich echter slechts bij één profiel tegelijk aanmelden.
  • Uw Xbox-profiel wordt automatisch bijgewerkt op uw console en op Xbox Live. Dit gebeurt wanneer u zich aan- of afmeldt bij uw profiel.
  • Als u zich de vorige keer op een andere console bij uw profiel hebt aangemeld, krijgt u hierover een melding bij het aanmelden. Zie het bericht "Uw gamertag werd de laatste keer op een andere console aangemeld".

Download uw Xbox-profiel van de Xbox Live-service (aanbevolen)

Zie een van de volgende mogelijkheden over hoe u uw Xbox-profiel van de Xbox Live-service kunt downloaden:

Download uw Xbox-profiel naar een draagbaar opslagapparaat, zoals een flashstation of geheugenkaart.

Zie voor meer informatie over hoe uw Xbox-profiel te downloaden naar een draagbaar apparaat, zoals een flashstation of geheugenkaart Verplaats uw Xbox-profiel met een flashstation of geheugenkaart naar een andere Xbox 360-console.

Opmerkingen

• Deze methode is niet beschikbaar voor de Xbox One-console.
  • Als u uw Xbox-profiel verplaatst via een USB-flashstation of geheugenkaart, vraagt de console u het wachtwoord van uw Microsoft-account in te voeren om u aan te melden bij uw profiel op het draagbare opslagapparaat. Dit wachtwoord is permanent vereist en beschermt de veiligheid van uw account als u uw opslagapparaat niet meer vindt of het gestolen is.