Aanmelden bij een andere Xbox One-console

U kunt uw game- en consolegegevens die zijn opgeslagen naar de cloud vanaf een andere Xbox One-console op een eenvoudige manier openen. U hoeft zich alleen aan te melden. Dat doet u als volgt:

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  4. Wanneer u bent aangemeld, scrolt u naar links vanaf Home om de gids te openen.
  5. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  6. Typ het e-mailadres of telefoonnummer dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Microsoft-account.
  7. Voer uw wachtwoord in. Als u het bent vergeten, selecteer dan Ik ben mijn wachtwoord vergeten en volg de instructies om uw account op te halen.
  8. Lees de privacyverklaring en selecteer Volgende.
  9. Selecteer Aanmeldings- en beveiligingsvoorkeuren.
    Opmerking Als dit niet uw eigen console is, wilt u misschien Vergrendelen selecteren zodat een wachtwoord vereist is voor aanmelding. Als u uw account dan op deze console wilt behouden om later te gebruiken, kan niemand anders deze account gebruiken.
  10. Bekijk hoe u eruit ziet op Xbox en selecteer Volgende.
  11. Kies uw kleur en selecteer Volgende.
    Opmerking De voorkeur die u momenteel thuis gebruikt, verschijnt met een vinkje.
  12. Druk op de Xbox-knop op uw controller om terug te gaan naar het scherm Home.

Als u klaar bent met spelen en uw wachtwoord niet hebt opgeslagen op deze console, dan kunt u zich gewoon afmelden. De volgende keer dat u deze console gebruikt, hoeft u zich gewoon aan te melden met de gegevens van uw Microsoft-account.

Opmerking Als u niet van plan bent deze console opnieuw te gebruiken, kunt u uw profiel verwijderen. Volg daarvoor de stappen in Een account van een Xbox One-console verwijderen.