Fout "Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, u kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u uw Microsoft-account probeert toe te voegen aan een Xbox One-console:

<UwNaam@email.com> staat hier al

Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, u kunt deze hier dus niet toevoegen

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer of uw account al op de console staat

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Scrol omlaag door de gamertags om de uwe te zoeken.
  4. Selecteer Aanmelden onder uw gamertag.

Oplossing 2: Verwijder uw profiel en download het opnieuw

Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij uw account, moet u de account verwijderen en weer toevoegen op de console.

Stap 1: Verwijder uw account van de console

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Accounts verwijderen onder Account.
  5. Selecteer uw account en bevestig het verwijderen.

Stap 2: start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links vanaf Home om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Console opnieuw opstarten onder Account.

Stap 3: Voeg uw account weer toe aan de console

1. Scrol naar links vanaf Home om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  6. Volg de instructies op de volgende schermen om uw instellingen verder aan te passen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.