Ik kan de pagina Mijn account niet zien op Xbox.com

De pagina Mijn account van Xbox.com maakt gebruik van nieuwe technologie die u helpt beter te navigeren en uw account te gebruiken. Als u de pagina Mijn account niet te zien krijgt, is uw internetbrowser of besturingssysteem wellicht niet compatibel met de pagina.

Oplossing 1: Controleer of u een compatibele browser gebruikt

De recentste versies van Firefox, Chrome en Internet Explorer werken prima met de pagina Mijn account. Als u een van deze browsers gebruikt, moet u zorgen dat u de recentste versie gebruikt.

Chrome en Firefox worden automatisch bijgewerkt naar de meest recente versie, tenzij u automatische updates hebt uitgeschakeld. Als u dit hebt uitgeschakeld, zoek dan bij de ondersteuning bij uw browser hoe u dit weer kunt inschakelen.

• Als u Internet Explorer gebruikt, kunt u controleren dat u de recentste versie gebruikt door naar de pagina Internet Explorer Downloads te gaan. Als u een up-to-date browser nodig hebt, vindt u op deze pagina een koppeling om de recentste versie te downloaden.

Oplossing 2: Controleer of u een ondersteund besturingssysteem gebruikt

De volgende besturingssystemen worden ondersteund voor Mijn account:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Oplossing 3: Controleer uw transacties op commerce.microsoft.com

Als u uw browser of besturingssysteem niet kunt bijwerken, kunt u ook uw Xbox-transacties controleren op commerce.microsoft.com.