Uw Microsoft-accountsaldo controleren

U kunt het saldo van uw Microsoft-account controleren via de website voor facturering op Xbox.com of via uw Xbox-console. Op deze pagina vindt u de nodige informatie.

Opmerking Zie Uw betalingsopties online beheren voor informatie over toevoegen of verwijderen van een betalingsoptie voor uw Xbox Live-abonnement.

Op deze pagina

Stappen op de browser: Het saldo van uw Microsoft-account controleren

1. Meld u in een webbrowser aan bij uw Microsoft-account.
  2. Wanneer u bent aangemeld, kunt u het volgende doen om het saldo in uw account te controleren:
    • Selecteer Start. Het saldo in uw account, inclusief saldo dat binnenkort vervalt, wordt weergegeven onder Geld en geschenkbonnen.
    • Als u meer informatie over uw saldo wilt, selecteer dan Betalen en factureren en selecteer Betalingsopties. Het is mogelijk dat u zich opnieuw moet aanmelden. Hier ziet u het saldo in uw account, inclusief saldo dat binnenkort vervalt, en opties om meer geld toe te voegen aan uw account.

Stappen op de Xbox One-console: Het saldo van uw Microsoft-account controleren

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Alle instellingen.
  6. Selecteer Betaling en facturering onder Account. Het saldo van uw account verschijnt onder aan het scherm.

Stappen op de Xbox 360-console: Het saldo van uw Microsoft-account controleren

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga vanuit het Dashboard naar Settings en selecteer Account.
De tegel Account is gemarkeerd op het hoofdscherm Instellingen.
  1. Selecteer Manage Payment Options.
  2. Het saldo van uw account verschijnt bovenaan in de lijst.