De wachtwoordcode op uw Xbox One-console wijzigen

Ontdek hoe u de persoonlijke wachtwoordcode op uw Xbox One-console kunt wijzigen om uw informatie veilig en beveiligd te houden.

U moet uw huidige wachtwoordcode weten om deze te wijzigen. Als u de code bent vergeten, zie U bent uw wachtwoordcode op Xbox One vergeten.

Uw bestaande wachtwoordcode verwijderen

Om uw wachtwoordcode te wijzigen, moet u eerst de bestaande wachtwoordcode verwijderen:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
De Guide is open op het scherm Home van de Xbox One.
  1. Selecteer Instellingen.
Het pictogram instellingen is gemarkeerd op de Guide.
  1. Selecteer Alle instellingen.
De optie 'Alle instellingen' is gemarkeerd onder Instellingen.
  1. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode onder Account.
Op het scherm Instellingen is Account geselecteerd en is de tegel 'Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode' gemarkeerd.
  1. Selecteer Mijn wachtwoordcode verwijderen.
Op het scherm 'Aanmelden, veiligheid en wachtwoordcode' is de optie 'Mijn wachtwoordcode verwijderen' gemarkeerd.

Uw nieuwe wachtwoordcode maken

Volg deze stappen om een nieuwe wachtwoordcode te maken nadat u uw oude wachtwoordcode hebt verwijderd:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
De Guide is open op het scherm Home.
  1. Selecteer Instellingen.
Het pictogram instellingen is gemarkeerd op de Guide.
  1. Selecteer Alle instellingen.
De optie 'Alle instellingen' is gemarkeerd onder Instellingen.
  1. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode onder Account.
'Account' is geselecteerd onder 'Instellingen' en de tegel 'Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode' is gemarkeerd.
  1. Selecteer Mijn wachtwoordcode aanmaken.
Op het scherm 'Wachtwoordcode instellen' staat een digitaal numeriek toetsenbord.
  1. Voer een zescijferige wachtwoordcode in en voer deze nogmaals in om te bevestigen.
Een scherm vraagt u uw wachtwoordcode opnieuw in te voeren.