Een Xbox One-wachtwoordcode maken

Ontdek hoe u een persoonlijke wachtwoordcode maakt op uw Xbox One-console, zodat u uw account beter kunt beveiligen. Wanneer u een wachtwoordcode maakt, neemt u de code mee wanneer u een andere Xbox One-console gebruikt. Meer informatie vindt u in Voordelen van het instellen van een wachtwoordcode op uw Xbox One-console.

Uw wachtwoordcode maken

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
Scherm Xbox Home
  1. Selecteer Instellingen.
De Guide wordt weergegeven op het scherm Xbox Home en het pictogram instellingen is gemarkeerd.
  1. Selecteer Alle instellingen.
De optie Alle instellingen is gemarkeerd op het hoofdscherm Instellingen.
  1. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode onder Account
De optie 'Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode' is gemarkeerd op het scherm Accountinstellingen.
  1. Selecteer Mijn wachtwoordcode aanmaken.
De optie 'Mijn wachtwoordcode aanmaken' is gemarkeerd op het scherm 'Aanmelden, veiligheid en wachtwoordcode'.
  1. Voer een zescijferige wachtwoordcode in en voer de wachtwoordcode nogmaals in om te bevestigen.
Een scherm met een numeriek toetsenbord vraagt u uw wachtwoordcode opnieuw in te voeren.

Uw wachtwoordcode is nu ingesteld. Als u uw wachtwoordcode ooit zou vergeten, dan kunt u deze opnieuw instellen.