U bent uw wachtwoordcode op de Xbox One vergeten

Overzicht

Als u de wachtwoordcode bent vergeten die u gebruikt om u aan te melden bij uw Xbox One-console of die u hebt ingesteld om aankopen te doen of kinderaccounts te beheren, kunt u dit probleem oplossen met behulp van het wachtwoord van uw Microsoft-account.

Als u uw Microsoft-wachtwoord bent vergeten, kunt u het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instellen.

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account wilt gebruiken om uw wachtwoordcode opnieuw in te stellen, volgt u deze stappen:

1. Wanneer u wordt gevraagd om uw wachtwoordcode op de console in te voeren, voert u driemaal een willekeurige combinatie van zes cijfers in.
Het scherm voor invoer van de wachtwoordcode omvat een numeriek toetsenbord en de woorden 'Voer met behulp van je controller of afstandsbediening een wachtwoordcode van 6 cijfers in'.
  1. Nadat u de wachtwoordcode driemaal hebt ingevoerd, vraagt de Xbox One u het wachtwoord van uw Microsoft-account in te voeren. Typ uw wachtwoord.
Het scherm voor invoer van het wachtwoord, met toetsenbord op het scherm
  1. Selecteer Nieuwe code instellen.
Op het scherm 'Wil je een nieuwe wachtwoordcode?' staan de opties 'Niet nu' en 'Nieuwe code instellen', wat gemarkeerd is.
  1. Voer een nieuwe wachtwoordcode in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
Een scherm met numeriek toetsenbord vraagt u uw wachtwoordcode van 6 cijfers in te voeren met behulp van uw controller of afstandsbediening.